Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 svokor robí višňové a do toho dáva kvások ale pre istotu si to skús vygúgliť
@kalman googlim fest
@macin73 juuu, taky moc gratulujeme k prirustku!! 😵
a pro pobaveni, jestli teda jeste neznate..
@terezita parádne som sa pobavila na laktačnej psychoze 🙂 🙂 😀
@ucitelka70 přesnídávka, nastrouhat jako na koláč a zavařit a pak na kalvados, pokud nepijete tak určitě se někdo v okolí najde. Kdybys bydlela někde blíž, poslala bych tam mého taťku a ten už by věděl cos tím 😀 😀 😀
@ucitelka70 moja mamina len vytlacila stavu z jablk a zavarila, myslim ze tam ani nic nedala, drzi to hadam aj 2 roky... nema to kto pit....moje fajnovky take nechcu :(
Jinak díky moc všem za gratulace. Malou si neskutečně užívám, zatím pomáhá manžel, tak to i jde, pak to asi bude mazec se dvěma cácorkama, ale zvládly to jiné, tak snad já taky 😎
@lucijan
@macin73
Gratuluji k holčičkám 🙂 Pak poreferujte jak se věkový rozdíl osvědčil 🙂 Taky bych nejraději Elince pořídila sourozence když jí bude 1,5-2 roky, i když teď je jí 0,5 a zatím si teda další představit neumím, tak snad se do tý doby alespoň trošku osamostatní
@caramilla
Jasmínce všechno nejlepší 🙂
Jinak já se dnes vrátila z dovči. Nejdříve jsme byli 4 dni v hotelu a pak 5 dnu bourat tábor. Hotel suuuuper byl tam teplej bazén, tak jsme ukázali tatínkovi, jak ve vodě s El řádíme, tábor klasika....Jinak nám El zvlčela a už nechce být na rukou u nikoho jiného než mě a tatínka (doteď nebyl problém), taky se třeba krásně hraje na dečce a jakmile zmizím na vteřinu pryč řve
@macin73 taky se přidávám ke gratulacím k miminku.Ať malá pěkně roste a jste všichni zdravý.
Já ted lámu rekordy s úrazy poškrábala jsem si loket o drát u plotu ale krvácela jsem půl dne je to hluboké nemůžu opřít ruku ani o stůl,druhá den jsem si vrazila nože do dřezu a šla jsem rychle něco k malému a zapoměla jsem na ně a strčila ruce spátky tak neštastně že jsem skončila na pohotovosti a nán na pravé ruce na dvou prstech dva stehy 😀 😀 😀 a včera aby nechybělo jsem zase dělala kurě v troubě na grilu a přilepila jsem si ruku k té topné spirále 😀 😀 😀 😀 ted už nic moc nebolí ale včera jsem nadávala jak špaček a vůbec nevím co to je zase za období 🙄
@lenasss bože, to je masakr.... ach jo... tak brzské uhojení 😉
Já jsem na středu objednaná na rehabilitaci, tak doufám, že mě pan doktor dá do kupy jak z ústřelu, tak záda rozhozená kojením. Na Jasmínky narozeniny jsem ji odstavila, a jak se mi hla ta záda, tak jsem to ani neobrečela, všechno zlé je k něčemu dobré 😀

@animal do 30.6.2013