Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
tak nove podzimni farbenmixi strihy jsou na netu - tentokrat strihy na softshell bundy. tak muzeme pomalu zase rozjet hromadku, coo? 😀 😀 😀
http://www.farbenmix.de/shop/Neues:::267.html
a uz bych konecne mela dofinisovat tu minulou.. 😅 😀
ale šít se dá i s tou rukou jde to sice blbě ale jde to 😀 😀 😀 😀
holky normálně v pátek si tu mladej našel kamaráda a chodí se domů jen najíst a vyspat a ted jsem jim říkala at zůstanou na zahradě a ty potvory přivázali psa a zdrhli a už jsou hodinu bůh ví kde ani slyšet je není mám nervy na pochodu a ted nevím jestli ho zmidlit až dojde seřvat nebo to přejít vůbec nevím co dělat už jsem volala manželovi a on mi řekl je to kluk on se vrátí až bude mít hlad 🙄 tak až se vzbudí Miky jdem ho hledat a ten to schytá
@sinala ano, robievam detské výživy, aj vyše sto kusov mávam, aj na jablčník nastrúhané a udusené, lenže toto nie sú až tak dozreté jablká..... tak zato neviem, čo s nimi
@katkaela a kde si zohnala tú krásnu jablčkovú látku?
@katkaela moc hezké🙂 Ty ohrnovací softky nejsou moc do lesa, spíš do kostela 😎
@lucijan http://www.biovavrinec.cz/
@ucitelka70 měla ji Definitiv na www.postaramese.cz od ní ji mám já, ale nevím, zda ji ještě má🙂
@ucitelka70 Jabĺčka mám z Fleru od Definitiv. No drahé poriadne, ale som usúdila, že sa Eliška bez nich nezaobíde 😀 Chcela som 50 cm, ale mala už len 45 cm. Ešte mám od nej jahodky, tiež nádherné.
A práve mi prišiel balík Mylly, uááááá, vytešujem sa, @daisyr ďakujem 🙂
@caramilla Jasmínce všechno nejlepší! Dort je krásný, jaký je uvnitř? Já asi letos budu hňácat krtečka 🙂. A máš nějaké dobré potravinářské barvy? Já jsem loni ségře kupovala obyčejné z drogerky, barevná škála nic moc. Prý jsou nějaké gelové, co jsou lepší.
@animal Marečkovi přeju dopředu taky vše nejlepší!
@terezita video dobrý! Já už jsem to taky kdysi viděla. Včera jsem taky měla nějakou psychózu, ale už nekojím, tak asi ne laktační. Pozorovala jsem mraky a připadala si jak Kolářová v Obecné škole, než vykráčela středem třídy do polí 😀
@lenasss jau jau jau, foukám na dálku 😕
@kuna měla jsem takové ty "historické" malé pytlíčky s potravinářskýma barvama a pak nějaké dva novější "modely", takové spíš granule. Odstíny jsem ale úplně všechny sama míchala. Základní barvy a namíchat🙂 Je to jako s temperama, to mě na tom právě bavilo. Jen žlutou jsem nemíchala, ostatní míchala🙂
@macin73 neboj, ještě to nemám všechno posčítáný - dneska jsem balíčkovala střihový papír, ale zrovna Tebe jsem už zabalila, tak mi pak do emailu pošli adresu a já naoplátku pošlu nejpozději do středy tabulku s platbama 😉 Nespěchej na nedoplatky - ted si užívej novoška a odpočívej 😉 Moc Vám gratuluju a co nějaká fotka malé berušky? 😵
ahojte baby ak mate dobre typy na obchodiky s látkami v bratislave (nie ikea ) potrebovala by som daku peknofarebnu sustakovu látku alebo nieco podobne s detskym motivom vopred dakujem za info a sory ze som sa vam takto naburala do temy
@caramilla nojo, já bych i míchala, ale právě ty moje barvy byly takový vyblitý,ne moc sytý, takže dort působil dost pochmurně...naštěstí to ségře ve 24 nevadilo, byla to spíš taková sranda, splácala jsem berušku 😉
@fionka1711 pěkné, já se nejdřív lekla, že jsi ušila medvěda 🙂
holky prosím poradíte?moc se mi líbí tyto žabičky od mráze http://www.dumlatek.cz/detsky-uplet/6012-uplet-... ale nevím jestli se hodí pro kluka 😕 😵 šila jste některá pro kluka?
@fionka1711 ty jo krásný jsou...btw:chtěla jsem pochválit ten tvůj návod na lemovaní pul...jsem zkoušela o víkendu a teda paráda fakt super se to dělá a to dodatečné nařasení gumičky je nejlepší 😵 foto nemám neb nejsou zase tak úžasné 😅 ale návod fakt super
@lenasss ty blááho ty máš takovýho útěkáře?🙂 a už jsi ho dohnala?
@piecee jj přišel na oběd nicméně po obědě zase zmizel tak jsem šla pro něj k tomu kamarádovi a ted to tu rozdýchávám jejich matka je nenazve jinak než sprostě a byla pod vlivem má pět dětí každý z jiným a on tam trouba je celý odpoledne a ted brečí že je jejich maminka na ně zlá a ať si ty děti vezmeme mi 🙄
@kuna @fionka1711 já si taky myslela, že jde o mědvěda, a říkala jsem si, že to už je vážně hustý!!! (jestli teda ten medvěd taky není šitej??? 😀 )

@caramilla Jasmínce přeji vše nej nej nej 😵
@lenasss auvajs 😕