Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla Peti tak ta paní je asi mimo, ale napsala jsi ji to tam pěkně 😉
Jinak chodím okukovat Vaše výtvory jsou krásné,i Animal na motorce jsem tu zahlídla
Jo, je to kráva, a to totální, už jsem to cítila při prvním obchodu s ní, že to bude problém, že to skončí určitě negativem, ač budu dělat cokoliv. Bohužel jsem se jí nezavděčila. Chtěla po mě 3 věci ušít úplně zadarmo, že jako ze zbytků, tak jsemjí řekla, že 50*50 cm millera není zbytek a neušiju, to jí asi tak naštvalo, že se mi chce pomstít. Blbé je, že mi tím asi dost ubližuje, upřímně řečeno jsem na Fleru neviděla nikde negativní hodnocení u nikoho, jen u sebe, takže jsem asi nejhorší prodejce na Fleru 😀
Nu co, alespoň po mě nikdo nebude nic chtít a budu si furt jen válet šunky jako teď 😀
Jinak můj Brother v Beneservisu neopravili - ten navlékač nitě - takže musí chudáček putovat do Prahy ☹
Ahojky 🙂
@caramilla to je teda fakt pipina 😠 ale napsala jsi jí to přesně 😉 myslím že tvé obavy že po tobě nebude nikdo nic chtít jsou plané 😉 😀 😀 no platí co napsal Hrabal:lidské plémě je blbé,zlé a zločinné 😉 😀 😀
jinak aby to nevypadalo že se jen flákám tak jsem so konečně spíchla triko 😉 jen teda je moc široké 😝 takže nejspíš poputuje ke švagrové 😀 omluvte blbé foto 😅 to první ještě jde druhé nic moc a třetí fotil Honzík 😉 manžovi to focení mé osoby moc nede tak si zaučuju druhou generaci 😉 😀
@caramilla ...to jsou ale lidi...asi svýma rukama nikdy nic nevyrobila, nebo co.... 😠 😠 😠 ...a někteří lidi vůbec neznají ceny látek... 😖 😖 Člověk se snaží a pak ho todle dost zamrzí, viď?
...Zkus to hodit za hlavu, a příště dej na své prvopocity...když cítíš konfliktního zákazníka, prostě se vymluv.... Já to takhle měla u předělávek domu...když jsem do něčeho (nějaké firmy, řemeslníka) šla i přes své počáteční nesympatie, vymstilo se mi to a vždycky byl nějaký problém...že by to bylo mnou??? 😅 😅 😅 😅
@katka82 triko supr...zvětšovala jsi střih? Nebo máš tu původní velikost a elastický materiál? 🙂
@caramilla já na fleru prodávám taťkovi sklo a hned při prvním prodeji jsem měla nespokojenou zákaznici. Napsala mi to poštou a hodnocení dala neutrální. Moc mě to tenkrát mrzelo umim si představit jak te musí mrzet negativní... S pani jsme si to nakonec ujasnili, ale kdyz neni moznost diskuze, je to spatný.
nez jsem zlenivěla taky jsem přišívala aplikace hustým cikcakem a když se to cuchalo stačilo to podložit papírem a pak vytrhnout🙂
Jedna škoricová súprava z dadky (froté a jersey)...tu som maximálne uplatnila jedno slovenské porekadlo "šila - párala, leda nepostávala"....na nohaviciach som tie krúžky omylom našila na zadok, no nechcelo sa mi to prešívať, tak som to tak nechala. Niečo podobné sa mi podarilo aj na tričku, ale srdiečka na zadnom dieli, sa mi teda vobec nepozdávali. Potom som prišila opačne rukávy a furt sa mi cuckoval zospodu steh dvojihlou... som si pri tom proste užila. Ale mám rozšitú ešte jednu zeleno-ružovú súpravu...
Malý trpaslík sa fotiť samozrejme nechcel.
Holky, vím že je to tady nošení dříví do lesa, ale třeba to pomůže i někomu jinému než mě:
@caramilla chápu, že tě to štve, že ti zničila profil bez poskvrnky, ale na tvém místě bych se úbytku zakázek fakt nebála 🙂. Koho to negativní hodnocení zajímá, přečte si tvou odpověď a bude mu jasné, jak se věci mají. No a koukala jsem, že má taky zatím 100% spokojenost, tak jí taky napiš negativní hodnocení a je to. Není to zub za zub, ty jsi s ní spokojená nebyla, tak proč to nenapsat.
děkuji moc za rady ohledně stroje 😵 ještě dotaz ...šiju pro kamarádku kt. bude mít příští měsíc miminko,komplet tričko,kalhoty,muchláčka a chtěla bych i bryndák nebo takový ten slintáček co myslíte že je lepší?
@zdeann já ted tedy čas hledám taky dost špatně.Už se těším na pondělí až půjde starší do školky a zavládne klid a pohoda 😀 😀 😀 bez mamíííííííííí upečem dort a mamíííííííííííí pojd jezdit ikdyž ted poslední týden byl pořád pryč až jsem včera večer už nadávala protože jsem ho v osm večer naháněla venku 😅 ale pořád ho člověk chodí kontrolovat aby mě neviděl ale musím vědět jestli mě poslechne a zůstane na místě které nahlásí že tam jde 🙂 a když jde jinam tak přijde zazvonit a říct že jde zase někam jinam tak pořád chodím jen otvírat a sledovat 😀 😀
@caramilla úšít zadarmo ze zbytků? a práce jako co? nejdřív jsem si myslela, že jen prostě byla naprdlá, že upad patentek a rychlejc jednala než myslela, ale teď už si to nemyslim... hele a z toho negativu si nic nedělej, lidi na to podle mě nekoukaj, a když si to někdo ověřuje, jestli je to spolehlivej výrobce, tak už je to takovej šťoural, že se nespokojí s číslem, ale koukne i na ty komentáře ;) takže klid;)

@piecee a jestli chceš ušetřit tak bych koupila brother 1034d (funkčně stejnej jen jiný dizajn, chybí jedna patka-lze dokoupit a není tam přihrádka na odřezky, lze nahradit čimkoli jiným) a cena je hned o 1000Kč níž. Když si budu někdy OL kupovat tak tu 1034D