Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky jak se šije se softem - ještě jsem to nezkoušela ? koukám na tu @animal tabulku a láka mě že bych zkusila podzimní bundu..jen nevím zda je to pro začátečníky jako jsem já proveditelné 😉 nerada bych v tom utopila penízky a prcek by nakonec stejne neměl co na sebe 😀 co myslíte ? 😅
nepotřebuju softshel, nepotřebuju softshel, nepotřebuju softshel, ... vůbec nic nepotřebuju 🙂
na ty nažehlovačky jsem raději ani nekoukla.
Tak jo koukla. To můžu nažehlit např. na finerib?
Este mi zienky poradte, tie, ktore ste si kupovali niekedy casopis ottobre, mate ho priamo z ich stranky alebo sa da zohnat aj niekde inde? Resp. nemate niektora nejake cisla, ktore uz nepotrebujete? Vdaka.
Prosím vás, když šijete bundu ze softshelu, podšíváte ji něčím? Případně čím? Díky
@nufanek čísla objednávám zde: http://www.webareal.cz/pattistudio/eshop/2-1-Ca... nějaké doma mám ale zatím je mám krátce a pořád šiju
@petkasv Tak ze bych chtela poradat velkou hromadku se rict neda, jsem myslela, ze se ozve tak ctyri pet holek, ze vas tam nic moc nezaujme, to bych jeste zvladla snad, ale melo mi byt jasne, ze se nechate ukecat na vsechno, co vam kdo ukaze. 😀
Tabulku udelam vecer az se dostanu k pc, ale bude to rychloakce, uzaverku dam zitra o pulnoci. Doufam, ze s ohledem na muj stav budete rozumne a udrzite se v nejakem zvladnutelnem mnozstvi. 😀 😀 😀
já se z vás holky picnu 😀 😀 😀 😀 tady už dělaj hromádky i ty co přenášej 😀 😀 😀
Ještě že mám stopstav - mám nevyšito hromadu látek a musím to zpracovat 😔
když píšete o Ottobre - máte už doma to dámský číslo, co teď vyšlo? já pořád ne ☹
prosím prosím, jaká byla cena softu teď naposledy? tabulka už neni veřejná ☹
@michamicha všechny ceny byly stejné jen nový soft stál 198,-kč metr teď je dražší o fous

@animal ty seš hovaďák 😀