Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@palosek prosím tě objednával se z mtx patent přírodní?popř šel by ještě přidat ?
tak kdo se ptal na to jaký tyrkys používá @caramilla na čepice???????
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... je to asi tohle
protože pak brala jenom toto a je to žebro http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@lillyzelvicka jsem až ted na pc. Jak koukám, holky přidaly béžový patent z mxt, ale přírodní...s tímto názvem v tab. ani v nabídce nic nevidím. klidně hod odkaz, který a vložím... 😉 http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Koukám, že mám pěkně umatlanej objektiv. 😀
Komuže vadily ty lebky na mrňousech? Tak prosím přivřete oka. 😉
pro milovníky millera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slevy u mráze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Vážení zákazníci, na pondělí 10.9.2012 jsme pro Vás přichystali akci - na celý sortiment firmy Michael Miller dostanete v tento den 15 % slevu! Sledujte náš e-shop i nadále, protože slevy mohou číhat kdekoli a kdykoli 🙂
holky dejte mi link na mtx 🙂 děkuju
@sufik1 jsem viděla 😀 😀 průběžně sleduji...ale nějak nestíhám šít 😀 😀 😀 Mám doma haldy látek, a přesně vím, na co je která určená.... 😀 😀 😀 Dnes tu byla moje mamča a hned se přidala k objednávce z mtx 😀 😀 😀 genetická závislost 😅 😅 😅 😅 Velké holky si zamluvily kalhoty z rifloviny jako má nejmladší...mě picne... 😝
To mi připomíná, prosím link na aktuální soft od animal, soft nepočebuju ale nažehlovačky, ty nutně🙂

jo, tak už to vidím v tabulce, jako bych se vůbec neptala 😅