Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
W už poslala z. fakturu, tak ji večer zaplatím...a co ten MTX??? Mám jim tam napsat?
@caramilla tchibo je ma s flisem, bez flisu kupuju v nemecku od topolina, ty maj uvnitr tenky uplet (mivaj taky ruzove.. 😀 😀 😀), tady se to da ulovit na mmb.. to tchibo je takove hezky pogumovane, takze na chladny podzim idealni, vubec to neprofoukne.. 😀 😀
@daisyr doufam ze brzo!! 😀 se tam zaregistruj, oni ti daj echo mejlem 😉
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... a kolik? To minimum 3kg? Rozebereme to??? Není to započítané v cenách....pak dopíšu...IP kdo chcete kolik 😀 😀 😀 😀
Ale tenhle s tyrkysovým proužkem je hezčí.....http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@palosek ještě, že nemusím proužky 😀
@terezita aha, podle fotky to právě vypadá, že tma nic není. No, ale ty tcm jsou fakt krásné, ale to teda už nepotřebujeme dvě🙂 Já mám právě jeden pogumovaný kabátek s úpletem a na léto byl dokonalý. Jenže je bílý, k šatičkám, takže na prd... Jinej jsem právě nesehnala...
Holky, já mám kupon Tchibo 2plus jedna zdarma a dnes už jsem se poprala s tlustejma bábama u Lidla tak je k disposici.... 😀 😀 😀 platí do 16.9.
Já taky proužky moc nee, ale holky je ted chtějí raději než kytky...letí proužky 😀 😀 😀 😀
Jsou v tabulce, kdo je chcete...pisněte IP
z lidlu máme bundu ještě z loňska, pogumovanou bledě modrou s autama. Nějak jsem myslela, že bude na jaro a má jí až teď. Jinak máme taky z topolina.
Ad tchibo, my tu máme tu pilotní prodejnu o měsíc dřív, chcete sem dávat echa, kdy co bude? Ty bundy už tu měli někdy v srpnu.... Co by vás ještě zajímalo?
Jak tak koukám na fa z Wendy...patentů váhově poslali méně (uvidíme, jak na metry) 😖 Jednolícu taky méně, určitě zas míň pilotů 😢 Jjinak +- to vychází, uvidím, jak to poměřím...je to 47kg 😀 😀 😀
Děvčata, už do té tabulky MTX prosím nic nepřidávejte 😀
holky tady celý den už i noc leje jako z konve tečou nám tady potoky po cestě 🙂
@lillyzelvicka a mamka si stěžovala, že pořád ještě neprší a pořád ještě neprší - jsem ji volala včera, u nás se to vypršelo včera a k vám to dorazilo až dneska. U nás se dneska vyčasilo
žienky, zhánam traky - kde sa dajú kúpiť? u nás majú len v jednom obchode za 4,50 a nič moc
@animal no tu je to fakt nečas kosina ani 9 stupňů
tak jsem vecer pred scholou zkusila zajit k nam do lidlu a hlasim, ze v ostrave na dubine byla jeste celkem velka zasoba bund 🙂 - ulovila jsem kraasnou tyrkysovou 86/92. diiiiky za upozorneni

@caramilla 98/104, právě u nás ji měli už vyprodanou a růžových a červených plný regál 😀