icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

jieff
16. sep 2012

@stassy ta je krásná, moc gratuluju!

kuna
16. sep 2012

@crawler ještě nevím, objednají mě na něj asi toto úterý v poradně 🙂

jieff
16. sep 2012

@zabza40 hromadku na FM se chystala @terezita,ale jestli nebude mít čas troufnu si to převzít, myslím, že objednání a rozposlání bych z vládla, jen s tabulkou bych asi potřebovala pomoct

caramilla
16. sep 2012

http://aukro.cz/akce-saty-desigual-velikost-m-s...

😀 😀 😀 tak to je i na mě moc...

palosek
16. sep 2012

@caramilla 😵 😵 😵 😵 kde ty chodíš na ty super kabátky... 😵 😵 😵 Já na to prolézání MMB nemám čas....🙂))

kuna
16. sep 2012

@crawler ještě jsem zapomněla poděkovat za lemovky, balíček tu na mě čekal, už si brousím zuby na šití 🙂

papajka7
16. sep 2012

@stassy kraaaasna je 😵 😵 😵

daisyr
16. sep 2012

@kajark já mám v plánu dle tohoto střihu softku šít, určo s tou kapucou, jen právě prodloužím spodek a ty rukávy taky a náplet leda dovnitř rukávů kvůli sněhu. Mně práve ta kapuca přijde fajn, že je to ke krku 🙂

caramilla
16. sep 2012

@palosek jsem je viděla přece všechny reál na chodově 😉 Tak trochu číhám, že někdo třeba dostane od bohatého přítele kabát z nové kolekce a bude na něj moc extravagantní, tak ho hodí na MMB, jenže má to háček - koupila jsem ty harémky:( Čímž padly mé poslední úspory, jdu seškrtat něco z hromady, abych měla na zaplacení🙂))))
už jsem ze zoufalství přijala dneska jednu zakázku , abych měla alespoň na rozhlíky... nikdy nedávej do vyhledavače "desigual" 😀

sinala
16. sep 2012

@animal co mi to děláš s tím letním softem???? 🙂 Já budu muset asi objednat 😀

sinala
16. sep 2012

no, ale přiobjednala jsem tučňáků, tak soft bude muset počkat 😀 😀 😀

animal
16. sep 2012

@sinala já ten nový letní soft nechávám až na jaro, už mám taky utraceno haba kuk fšude jinde. Hlavně bych to teď na podzimní období nestihla s těma hromadama ušít 😀 jednu jsem naštěstí stihla a to mi říká,m že jsem vám ji nenafotila, nafotím v kompletu s kalhotami 🙂

palosek
16. sep 2012

@caramilla ...kecko...já ti dám seškrtat objednávku 😀 😀 😀 z čeho budeš pak šít???
Já musím šetřit na to jaro, že @animal ...elast.jednolíc, nové barvy softu..... 😀 😀 😀 😀

palosek
16. sep 2012

Jinak...večer mi přišla konečně faktura MTX. Jdu to zkouknout a zaplatit...ale psali, že čeho je míň...tak to prostě už neměli na skladě, než se dostali k vyřízení naší objednávky 😠

veronik77
16. sep 2012

@palosek a co ty nové proužky? 🙂

palosek
16. sep 2012

@veronik77 uff. příkaz zadán,,,jsem musela fest dávat bacha...tolik peněz 😕 😕 😕 jdu srovnávat fakturu a obj.

lin123
16. sep 2012

ahojte.
Prosim poraďte mi, kde kupim molitan? Chcela by som len taky malý kus do kočíka-do hlbokej vaničky, kúpili sme ho z druhej ruky, ale spodok je dosť tvrdrý. Je tam iba látka.

veronik77
16. sep 2012

@palosek ke mně na účet by to nešlo přeposlat? 😀 😀 😀

veronik77
16. sep 2012

@lin123 a co tam dát tenký polystyren? To bude na zimu líp izolovat... Nebo beránčí kožíšek 🙂
Zkus čalounické potřeby

caramilla
16. sep 2012

@palosek hele, softu mám plný sklad 😝 To nevyšiju, ani jako že se Caramilla jmenuju 😀 😀 😀
mám u Animal nějaké velurky a nažehlovačky reflexy, tak tam něco asi bude muset pryč, no 😀

lin123
16. sep 2012

@veronik77 dakujem za tip...zvazujem co tam dat..takze som za kazdu radu..len ten polystyren mi pride dost tvdry..hm..

michamicha
16. sep 2012

@animal a kdy cca bude další objednávka softu?

mikulka45
16. sep 2012

@kajark prikladam foto tej softshelovej bundicky, trosku je este drobcovi velka, ale aspon mu dlhsie vydrzi. Nazehlovacky mi nevysli ako som si predstavovala, nabuduce ich nazehlim asi na hotovu bundu.

veronik77
16. sep 2012

@lin123 mu měli na zimu v hluboké korbě 1cm polystyren, vatelínovou podložku, fusak.... ještě, že ten kočár byl tak velký 😀

palosek
16. sep 2012

@mikulka45 ...ta je krásná...obzvlášt se mi líbí ten přední díl.... 😵 😵 😵 😵

mikulka45
16. sep 2012

a ked uz som si stiahla fotky do pc, tak hodim do placu este nohavice, strih je taky obyc, potrebovala som ich rychlo hotove... a este pyzamo, nohavice sijem este na megaplienku, kedze mlady pan sa nekamarati s nocnikom ani wc 😖

palosek
16. sep 2012

@veronik77 ....MTX...poslali i ten přidaný Fin 😀 ,a le ty váhy jsou různé...nejvíc mě nas....u beránka...místo 8kg poslali necelých 5kg. A bamb.výplněk...místo 6kg...3,5kg....chjo....tak jdu sepsat mail. 😉

mikulka45
16. sep 2012

@palosek dakujem 😵 , vsak som sa nad nou aj zapotila...teda dalo mi zabrat zacistenie zipsu a kapucne zvnutra, ale na to ze je to prva bunda, som max spokojna 🙂

palosek
16. sep 2012

Dneštní triko z "odpoledního klidu mé dcery" 😀 😀 😀 Ale k pozování Jasmí má teda daleko...pořád někde zdrhá a byla vyloženě naštvaná, že jsem ji nutila se otočit na foťák, než s ní půjdu tam, kam chtěla 😀 😀 😀 😀

dugyna
16. sep 2012

@stassy gratulujem ku krasnej dcerke 😵