Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal parada!!!!
@stassy teeeda dalsi nadherna kocka v rodine!! 😵 vy ty deti umite!! 😅 😀
a tady mate Farbenmixi tabulku..
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am...
pry se uz nemuzete dockat.. 😀 😀 😀
co takhle uzaverka 28.9. o pulnoci?
😀
Právě jsem ušila první triko z merina - z ježků, šilo se mi z toho celkem dobře, fotky dodám 🙂
nicméně, nemohla už by vzniknout Mylly hromádka? Než se to nasbírá.... ;) Ted ne že bych nevěděla co s penězma...
Ještě zkusím hodit dotaz sem... stran látkových plen, konkrétně AIO Pop In... máte zkušenosti? Pokaždé když přebaluji, tak jsou mokré, zdá se mi ale, že jsou spíš propocené, nezdá se mi, že by tolik čůralo týdenní miminko.
tak balíčky s foliemam předány poštačce tak doufám že budou u vás co nejdřív 🙂
Tak na Tchibu už je 30 procent sleva na tu dešťovou kolekci - na netu. Nevím, jestli teda ještě někdo sháněl bundy, nebo kalhoty do deště 🙂.
už hodila🙂
@michamicha ja od nich mam ty cedulky, ale dostala jsem je darem. jsou fakt faaajn, jen jsou holt drazsi..
tak jsem myslela že dnes něco ušiju a jen jsem sešlápla pedál tak to moje nemocné dítko hned spustilo křik.Asi nám lezou zuby a do toho kašel rýma pořád zvracíme a ještě včera horečky a dnes totálně nasr..ý a nechce ani spát tak si myslím že asi zuby no nic o šití si nechám jen zdát 😅

@jieff mě ta tabulka nejde otevřít :(