Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Týjo, to snad není možný... už jsem se zařekla, že NIC nekupuju a nemám ve FM tabulce už zase naházený střihy a jednu stužku? Chjo... 😨
Holky dotaz Přišel mi od Animal balíček a je tam i lama. Ta se taky pete než do toho střihnu nebo nee? Mě příjde, že když to vyperu tak už nebude taková ňuchací?
Už jste některá dělala z tohohle?
http://obchod.rozalia.cz/zbozi.php?id=2423-anti...
@evcounek je to danai z farbenmix, terezita robi hromadu teraz, link radsej nemam :D ja som ho trosku poupravila 🙂
@macin73 strih na teplaky je z ottobre, myslim 1/2012 taky chlapec v sedych teplakoch s kapsovymi vreckami :D je super aj na nohavice, teplaky, aj softky podla neho usijem 🙂 je fajn uzky. aj ked ja sijem sirka 80 a dlzka 92 a viac :D
tabulka na farbenmix tu 😀 😀 😀
@zojec ty nekoukej.. 😉
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am...
@macin73 ja myslim, ze tenhle strih je dooost pouzitelnej.. 😀 ja uz mikiny ani jinak nesiju.. mam tu teda jeste jeden na mikcu se zipem, ale ta me neba.. 😅
@sufik1 krokodýl je krásný, já mám v plánu takového hada. Ale zatím se mi do toho moc nechce, právě mám strach, že po dvou minutách poletí pod postel. Loni jsem se s.ala s polštářem, kde se přidělávají zvířátka na suchý zip a zatím slouží jako dekorace na posteli
@petkasv taky obdivuju plodnost 😉
@zojec danaika moc hezká, chystám se na stejnou, mám doma dva metry tohoto výplňku. A ten motýl se mi moc líbí, toho si asi vypůjčím taky 😉
@terezita ty tasky na plinky jsou super, na jednu se taky chystám, ať nenosím pleny furt v pytlíku 😅
holky, co šijete ty Danai mikiny - jak to sedí u krku, nefouká tam moc? Napadlo mě, jestli bych to tam neměla nějak přitáhnout, nebo zvednout...ale zatím jsem nešila, jsem ve fázi přemýšlení 😖
@kuna kludne sa inspiruj :D :D a myslim, ze by sa to dalo zmensit aj okolo krku par cm.. ale zas dobre sa oblieka 😉 a aj tak pod mikcu sa nosi triko, takze to, ze je to vacsie az tak nevadi 😉
ked som sila teplaky, este som netusila ze bude aj mikina, kebyze viem, urobim vrecka na teplakoch take ako na mikine 😉 ja tie vyplnky milujem.. drzi to tvar, super sa z toho sije.. 🙂 a z 1m mam gate aj bundu.. teda mala ma.. na moje by bolo treba aspon 4 metre 😠
holky mylly je tabulka? nějak nevím 😅
Děvčata, budu objednávat zde. Jsem ochotná přibrat toho víc i pro další, ale žádný megaobjednávky, paní asi teky nemá moc velký zásoby. Brala jsem od ní už v létě a všechno ok. Určitě bych jí psala, co všechno bych chtěla a jestli to má, jsem jí stejně od minule dlužná euro za poštovný. Já si budu brát hilco růžový šneky a takový vlnovky, v případě zájmu pište IP. Ráda bych to do konce týdne začala vyjednávat😉
proč já na ten Farbenmix koukám, sakryš?! hnedle bych něco přihodila a to jsem na stužky z minulé objednávky ještě ani nesáhla.. 😕 😀
@terezita Prozradila bys mi odkud máš ty Tvoje nášivky na oblečení, prosím? jsem to tady nějak nebyla schopná dohledat.. teda jestli to tu vůbec padlo.. :D
Citace
" Prima Dvojka 19.9.2012 14:00
Dobrý den Petro,
všimla jsem si, že jste dnes vložila nové věcičky. Shodou okolností jsem minulý týden došila bundičku, která má také krytí zipu a kšilt, i když trošku jinak vypracované. Zatím jsem se nedostala k focení, takže fotky budu vkládat až dnes - pokud přestane chvíli pršet 🙂 Jen bych nechtěla, abyste si myslela, že to mám od Vás...
Jinak se mi strašně líbí ty Vaše zdobené softshellky 🙂)) Jasmínka Vám přes léto nějak vyrostla 🙂
Přeji hodně zdraví a chuti do tvoření.
Jana"
ha ha ha...

@stassy Stassy holky jsou kočky a šatičky jsou parádní, moc, moc povedené 🙂