Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lolelole no, já spíš navrhuju udělat dvě verze. Jednu s tou mámou a jednu obecnější, pro ty, co šijí na zakázku nebo pod stromek. Podle mě vás je dost. Já si nějaké kdyžtak na sebe taky vezmu, ze mě si všichni dělají srandu, když mám tričko s Caramillkou, takže bych si tam našila to cool, to by třeba zmlkli, by si mysleli, že jsem tak bohatá, že jsem si to mohla koupit na fleru 😀
baby SK
zapojíme sa štítkov?
handmade ... with LOVE
je podľa mna univerzálne...
@stassy Já znám velur od Mylly a od Wendy, odkud bere Batani nevím... A pak tu mám v balíku pro kámošku teď ten od Animal... Nejtenší mi přijde ten od Animal, pak Wendy a netlustší je Mylly. Barevně a tvarově drží po praní dobře Wendy i Mylly, šilo se mi líp s Wendy, Mylly mělo trochu tendence se stáčet a ujíždět při šití, Wendy spolupracovalo líp 🙂 S čistým svědomím můžu doporučit oboje - Mylly kvůli barvičkám a Wendy se mi materiálově líbí asi o fos víc...
cool by mum 🙂 to sa rymuje 😀 😀
A u Handmade tu ručičku se spirálou 😉 Jinak s láskou určitě lepší angl. verze "with love"
Jinak mně zatím napadlo ještě "MamaArt" ,"HomeMade", mojeho "MamaWork" ...
mě se líbí kdejaký návrh, ale " s láskou" - to si představím pouťové srdce z perníku, tož to ne...univerzální považuji nějakou verzi s "kámo" - to je pro mimina, puboše i manžílky 😉
@maly_prcek Moc se mi libi to MamaArt anebo Handmade...with Love, ale zatim hlasuju pro MamaArt, prijde mi to vystizne a i pro pubose
ja by som sa tiez pripojila k stitkom ale skor v SK verzii
ještě mě napadlo jak tady někdo psal MANUFAKTURA tak mě napadla MAMAFAKTURA 🙂
ahojte baby...asi som zaspala dobu a bola hromadka na teplakoviny vsak...juj a ja ich teraz tak potrebujem...a u nas v obchooch akoze uplne nic...@season...nebude zase nieco?
tak ja se taky pridam, ja jsem pro to Cool.... asi prvni bublinovy pro vlastni deti kazdeho veku a pro neco neutralniho pro ostatni
jo a to handmade...kamo , to je taky super 😀
@ucitelka70 ja urcite 🙂 ak budu uni 😉
@komisakpd a veru teplákoviny sú za super ceny - medový výplnek, aj mozaika.... istotne si vyberieš...
@maly_prcek mě ten z Mylly neskutečně vytáčel, pořád se mi to kroutilo a docela blbě se mi s ním pracovalo, ale výsledek je pak super a ta rezavá barvička je úžasná. 😵 Batani bere tam, kde teď Animal, pokud jsem zachytila správné info. 😉
A měla bych tedy dva dotazy:
1) nemáte některá k prodeji rezavý velur z Mylly?
nebo 2) kdy bude hromadka na Mylly, bych si mohla objednat? 😀 😀 😀
Ušila jsem Báře mikinu, ale vzala jsem špatnou velikost a má to tak akorát teď na podzim a to ještě tipťop.. 😒
@maly_prcek mamaArt je taky dobry!
Vy jste streva dobry! 😀
jak to tak vidim, tak budeme mit nakonec 10 verzi, pac to jsou tak super napady, ze skoda pohrbit🙂
Me se teda z tech mam nejvice libi mamafaktura a mamaArt. S laskou mi prijde tak pro miminka, v AJ to pro me zni lip, ale i tak je to moc romantarna 😀 Jako papirova cedulka, co se sunda, dobry, ale manzel by mi v tom fakt nechodil:D
Ja bych byla pro jednu verzi s mama neco a druhou cool nebo kámo a univerzální. Handmade Kámo je dobrý, to se mi líbí a nebo cool. ... handmade nebo tak něco, super 😎
@ucitelka70 v MTX som teplakoviny nevidela
@stassy Jj, mně to taky přišlo, že se ten Mylly těsně točí a mám to křivé, ale gatě vypadají dobře... Klame tělem 🙂

@olcab papier na pecenie to spravi 😉
a cool sa aj mne paci :D cool by mother je fajn 😉