Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla
Mína je fakt boží. Se tu chlámu nad kalíškem. U nás ho už Matík taky zkoumal, ale nenašel žádné praktické využití, tak mi ho zase vrátil do krabice. 😀 a šla jsem dneska kolem Desigualu a radši jsem dovnitř nevlezla, jsem chudá. 😠
Byla jsem s Damíkem na svatbě kamarádce s oddílu. Měli to v Chodovské tvrzi, docela hezké. A byl tam i Viktor Preis s manželkou, nejdřív mi málem odřel auto a po obřaduá byla Preisová unešená z Damíka, chodila za ním, hladila ho a nosila, Preis se smál a chtěl si ho půjčit domů.
ad štítky
To jsou tak super návrhy, mě úplně fascinuje, jak se tady vše vymyslí, vyřeší, uskuteční...Za chvíli budou ty tabulky mazat všichni výrobci všeho. 😀
@zojec
Nejsem caramilla, ale tu je https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
šila matka ... kaaamo, je uplne najepsie :D :D
@jam3 jj, to ja varim v lete v podstate jen z nasich zdroju, brambory mame od nasich, zeleninu ze zahradky, max. neco z biobedynky, ale vyjimecne. Takze sem tam testoviny, smetana do kafe a kupuju teda mlecny bioprodukty z mistni farmy🙂 Ale takova zasoba cuket, co mam, usetri dost penez, jen to pak leze nekomu krkem 😎 Maso skoro nekupuju... mame o vikendu u babicky a me to bohate staci 1x tydne 😝 A manzel si dojde na rizek v menze 😎
A ja ze nehromadim? Abych mela kam dat 25 kg latek od @animal, tak musim asi udelat vyprodej, ale nevim, ceho, kdyz me se vsechno tak libi 😀
Přidala jsem to handmade.. kámo do tabulky, snad správně 😀.
@komisakpd odpovedala som ti z dcérinho prihlásenia, nevšimla som si...
tak je to výplnek....
Holky info Mráz má v týdnu od 12.-20.10 slevu 20% na veškerý sortiment v kamenných obchodech a e-shopu, pro získání slevy na shopu je potřeba v obj.zadat kód z nové buddy 10/12 . Pokud tu tato informace už proběhla tak se omlouv za spam. Burdu mám, kdyby někdo chtěl kód 😉

Jedna caramillí úchylárna a jedny dudy širokáčem 😀 😀 😀 😀 Dole vidíte ty moje božské harémky od Desigualu 😀
A něco OT pro pobavení - Mína právě dává menstruační kalíšek své panence!!! Našla plastový dudlíček od lahvičky, co má na hraní, co má přesně tvar jako kalíšek a cpe mu ho mezi nohy pod tepláčky, se tu řežu smíchy a zároveň se děsím, kdy tohle bude dělat sobě... 😒
Jinak dneska začala kreslit náznaky hlavonožce, jsem z toho úplně paf 😀 😀 😀 😀 To je tak super! (Já to po ní chci už asi půl roku 😎 ) A dopoledne v kostele na setkání matek a dětí jela chrastícím vajíčkem přesně do rytmu a ještě si podupávala jak goťák. Farář vždycky udělal stopku v ritmu a hrál si s ní a ona se nenechala, vždycky počkala a zase jela do rytmu. Ach, ona je prostě úžasná... po tatínkovi ?! 😀