Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahoj, wendy dostříháno....a mají na stránkách nové puntíčky 😀 😀 😀 Jinak zbývá mi dostříhat asi 18 lidí 🙂) A dalších 14 jich dnes posílám....sláva....Diskuzi moc nestíhám. štítky jsou parádní.... 😵 😵 😵 Díky všem za práci s tímhle organizováním. 😀
Wendy má nejen puntíčky, ale i oboulíc proužek 😀 😀 😀 http://www.produktservis.cz/images/katalog/648-...
Holky, vloudila se chybička.. 😖 😖 😖 .někomu z těch, co už mají balíčky doma nebo na cestě jsem vyměnila oboulíce...měl mít přírodní a má proužek...prosím, koukněte se, poštovné zaplatím. Děkuji. ☹ ☹ ☹
hm, mě se to s tou červenou nelíbí 😝 Já asi červenou moc nemám ráda nebo co 😀
A co to udělat tyrkysovo zelený (bez žlutý a červený)? to by se nemuselo tlouct s ničím, nebo ne?
@boudova na mě jsou asi 3 různý barvy v jednom logu moc. Jedině, kdyby to byla světle šedá, tmavě šedá a třeba zelenkavá 😀 😀 😀 😀 Jinak je to na mě moc velký haló. Chápeš, přetluče to všechny moje pestrobarevný aplikace 😀 😀 😀 😀
Ale mě tohle logo designem nesedne celkově, není to můj styl. Mě se hrozně líbí ten nápis a text, ale tohle zpracování ke mě nesedne.
Přijde mi, že to je jak vystříhaný písmenka z novin, nalepený na papír s účelem poslat dopis od někoho, kdo nechce psát rukou, že 😀 😀 😀 Takže vlastně bychom si ho měly vzít všechny povinně 😀 😀 😀
jinak ten nápis bych právě ráda takový univerzální, kombinovatelný, co se dá našít na všechno.
tak a dost jdu od pc, už tu zas sedím od rána a bára mi tahá zespodu za myš 😀 😀 😀 asi něcho chce 😎
holky jelikož mě nějak vćhytlo to háčkování tak budu objednávat nějakou vlnu z vlnapu pokud byste někdo chtěl napište IP objednat bych chtěla do konce týdne
já jsem taky pro jednoduchost, tři barvy ve štítku je fakt dost, to vypadá jak z cirkusu 😝 něco neutrálního a klidnýho, je mi jasný, že to není žádný odvaz, ale zase se to víc hodí k více druhům oblečení, přeci jenom nápis Homemade/handmade může mít na sobě kdokoliv 🙂
tak mne se prave ty barevne libi o dost vic, ma to punc originality.. napisu v jedne barve si malokdo vsimne a pak ho tam vlastne(ja) nemusim vubec vsimat.. mne jde o to, aby zaujal. kdyz uz tak uz 😀 😀 😀

@boudova krrrasne, ako dobre som prisla 😀 😀 😀 ste zas nakecali za vikend 😉 kto vas ma citat??? kukla som tabulku.. pekne stitky ste ponavrhovali.. ale tento posledny aj u mna vedie 😉 poobede kuknem vytvory 😉