icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

zojec
1. okt 2012

@boudova krrrasne, ako dobre som prisla 😀 😀 😀 ste zas nakecali za vikend 😉 kto vas ma citat??? kukla som tabulku.. pekne stitky ste ponavrhovali.. ale tento posledny aj u mna vedie 😉 poobede kuknem vytvory 😉

palosek
1. okt 2012

Ahoj, wendy dostříháno....a mají na stránkách nové puntíčky 😀 😀 😀 Jinak zbývá mi dostříhat asi 18 lidí 🙂) A dalších 14 jich dnes posílám....sláva....Diskuzi moc nestíhám. štítky jsou parádní.... 😵 😵 😵 Díky všem za práci s tímhle organizováním. 😀

palosek
1. okt 2012

Wendy má nejen puntíčky, ale i oboulíc proužek 😀 😀 😀 http://www.produktservis.cz/images/katalog/648-...

boudova
1. okt 2012

Holky, na tom miminu něco nesedí ne? 😀 😀 😀 😀

veronik77
1. okt 2012

@palosek a mají i nový potisk jednolíc - nápisy 🙂

mahafi
1. okt 2012

@boudova z toho jde až hrůza 😀.
hele a nebude se ta červená ve štítku tlouct třeba s růžovou? Víc univerzální mi přijde tak varianta se žlutou, ale to je asi jen tím, že mám žlutou radši 😅

ivuska.h
1. okt 2012

@zdeann Někdy tam jsou a někdy ne, nevím proč 😀 Ta obtížnost je podle mě spíš časová náročnost, ne až tak technická náročnost, aspoň mi to tak přijde. No a bez návodu bych u tohoto fakt neměla šanci, jsem samouk a učím se právě z těch návodů 😀

boudova
1. okt 2012

@mahafi no s růžovou asi jo teda 🙂
Já zas žlutou ráda nemám 🙂
Snad ještě vymyslí někdo něco univerzálnějšího, to není vůbec finální verze.

Zas koukám na to mimino, je fakt divný 😀 😀 😀 😀

zdeann
1. okt 2012

@ivuska.h Já jsem vpodstatě taky samouk, něco mě učila teda mamka...ale zní to hrozně, šiju už přes 20 let 😉 tak nějakou náročnost až tak neřeším a do saka apod. se mocnepouštím, i když už jsem si taky nějaké ušila

mahafi
1. okt 2012

@boudova jo tu hrůzu, co z toho jde jsem myslela na to mimino, ne na štítek 😀.. já se na něj ani koukat nemůžu 😀

boudova
1. okt 2012

@mahafi jojo, tak jsem si to vyložila 😀

palosek
1. okt 2012

Holky, vloudila se chybička.. 😖 😖 😖 .někomu z těch, co už mají balíčky doma nebo na cestě jsem vyměnila oboulíce...měl mít přírodní a má proužek...prosím, koukněte se, poštovné zaplatím. Děkuji. ☹ ☹ ☹

sinala
1. okt 2012

@palosek ten se mi moc líbí 😀 😀 😀 ,ale už nic nepotřebuju 🙂

caramilla
1. okt 2012

hm, mě se to s tou červenou nelíbí 😝 Já asi červenou moc nemám ráda nebo co 😀

boudova
1. okt 2012

@caramilla 😝

terezita
1. okt 2012

@caramilla no jooo.. kdyby to bylo zuzu, tak by ses na to vrhla hned, co? 😉

mahafi
1. okt 2012

A co to udělat tyrkysovo zelený (bez žlutý a červený)? to by se nemuselo tlouct s ničím, nebo ne?

boudova
1. okt 2012
lenasss
1. okt 2012

@sinala dnes dorazil balíček moc moc díky 😉

caramilla
1. okt 2012

@boudova na mě jsou asi 3 různý barvy v jednom logu moc. Jedině, kdyby to byla světle šedá, tmavě šedá a třeba zelenkavá 😀 😀 😀 😀 Jinak je to na mě moc velký haló. Chápeš, přetluče to všechny moje pestrobarevný aplikace 😀 😀 😀 😀
Ale mě tohle logo designem nesedne celkově, není to můj styl. Mě se hrozně líbí ten nápis a text, ale tohle zpracování ke mě nesedne.

Přijde mi, že to je jak vystříhaný písmenka z novin, nalepený na papír s účelem poslat dopis od někoho, kdo nechce psát rukou, že 😀 😀 😀 Takže vlastně bychom si ho měly vzít všechny povinně 😀 😀 😀

caramilla
1. okt 2012

jinak ten nápis bych právě ráda takový univerzální, kombinovatelný, co se dá našít na všechno.

boudova
1. okt 2012

@caramilla to s tou růžovou byla sranda 🙂 musíme počkat na nějakou grafičku 🙂

boudova
1. okt 2012

tak a dost jdu od pc, už tu zas sedím od rána a bára mi tahá zespodu za myš 😀 😀 😀 asi něcho chce 😎

wew
1. okt 2012

@wzorcek, @animal - práve dorazil balíček rumitex...... krása, idem akurát kontrolovať, už ani neviem, čo mám 🙂

A.. veľmi pekne ďakujem 😎

evinka
1. okt 2012

Mš by se ten štítek líbil i úplně jednoduše.

lenasss
1. okt 2012

holky jelikož mě nějak vćhytlo to háčkování tak budu objednávat nějakou vlnu z vlnapu pokud byste někdo chtěl napište IP objednat bych chtěla do konce týdne

petkasv
1. okt 2012

já jsem taky pro jednoduchost, tři barvy ve štítku je fakt dost, to vypadá jak z cirkusu 😝 něco neutrálního a klidnýho, je mi jasný, že to není žádný odvaz, ale zase se to víc hodí k více druhům oblečení, přeci jenom nápis Homemade/handmade může mít na sobě kdokoliv 🙂

piecee
1. okt 2012

holky dávám další loga (omlouvám se naumím vkládat do tabulky a nechci tam něco vymazat svou nešikovností🙂)

piecee
1. okt 2012

@lenasss ten opičák je boží 😵 máš návod nebo to ty sama? a vesta se silnicí?naprosto dokonalá 😎

terezita
1. okt 2012

tak mne se prave ty barevne libi o dost vic, ma to punc originality.. napisu v jedne barve si malokdo vsimne a pak ho tam vlastne(ja) nemusim vubec vsimat.. mne jde o to, aby zaujal. kdyz uz tak uz 😀 😀 😀