Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
baby av akom programe ste robili tie navrhy stitkov?? please..diky
My jsme taky zimomřivý a softku máme jen na podzim a chladné léto, ale Eli je čuňě a prát tak, aby to uschlo, než půjdeme ven bylo hodně komplikovaný. Tak má 2 a jsem ráda. A T-mobilová je moje nejoblíbenější.
tak moj stroj uz odpociva v servise 😖 dva vecery a nervy v cudu 😠 som zvedava na diagnozu 🙂 uz som aj poskulovala po novom :D akurat ze nan nemam, kupila som fotak 🙂
a este stary ale dobry :D
Zobudila som sa, rychlo som sa umyla, podojila som kravu, zakurila, dala zrat sliepkam a kralikom, vyviedla kozy a kravu na pasu, zobudila deti, urobila ranajky, skontrolovala veci do skoly, odviezla deti do skoly, naklepala kosu, nakosila travu, isla do prace, pohadala sa s nadriadenym, vyhodila podriadeneho, zarabala peniazky, zarobila peniazky, prisla domov, narubala drevo, pripravila jedlo, zbehla po deti, nakrmila ich, spravila danove priznanie, isla na pole a okopavala zeleninu az do tmy, stihla este zajst ku kozmeticke, objednala novy balzam, vratila sa domov, isla po kravu a kozy, pripravila veceru, vymenila poistku, nakrmila deti, vykupala ich, ulozila spat, dala prat, isla na internet, cez banking poplatila ucty, pozrela si postu, dala susit pradlo, schmatla zo stola krajec chleba, zahryzla a uz-uz idem spokojna spat, ked tu mi zrazu -HROZA! - prislo na rozum: muz moj - cely den lezi na gauci nepomilovany!
@zojec to sú tie modré veľké sovy, cca 15x15 cm? nemerala som
mám dotaz 😀 chtěla bych střihnout do lamy, jen by mě zajímalo čím si na ty chlupy značíte střih ? já mám jen křídu 😕
tak jsem se stala majitelkou S karty. Jen mám zákaz cokoliv s ní dělat ( platit, vybírat z bankomatu), pokud nechchi přijít o přeposílání penez z S karty na můj vlastní účet 😀 😀 😀
Chodí z produktservisu faktura? Nebo si jí musím vyžádat?
Holky co štítky 🙂 prosím, prosím odkaz, jsem na jiném PC, můj odešel do věčných lovišť ☹ musí chudák na reklamaci ☹

@argo1 ten je dobrý