Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Chjo, chjo, mám dilema... Ale když já bych OL tak brala...
ty jo taky jsem uvažovala o tom OL ale teda koukám jestli není lepší si připlatit na brothera 😕
@piecee kráááásný 😵
taky to tu trochu zaplevelím výtvorama 😀 mikča pro Honzíka a kabátek pto Vendu 😉 a pak čapky na prodej,jsem v sobotu byla u kamarádky co dělala bazárek a myslela jsem ža tam něco udám jak po klukach tak novýho,ale bylo tam víc prodávajících než kupujících 😀 😀 a čapky chtěli všechny už zimný fleecové 😝 tak jsem si pak doma říkala Tak a teď bude krásné babí léto až do konce listopadu a budete litovat že jste si ty čapky nekoupili 😀 😀
jinak omluvte kvalitu fotek 😅 hlavně ten mladší byl těsně před spaním a příjemnej jako osina v pr....... 😀
Mám takový dotaz, přišla mi mladší ze skauta, že budou hrát divadlo (by mě zajímalo kdo to vymyslel, 😀 , asi já, protože ten oddíl vedu)...
No to je jedno, a ona dostala roli Mikuláše (v tom už prsty nemám) no a já si lámu hlavu nad kostýmem. Dostane bílou dlouhou noční košili a přes to potřebuje nějaku tu "pelerínu" jenomže manžel mi říká, že má být červená, a mě to tam pořád nějak neštymuje, pořád mi to s tou červenou evokuje santu. Tak jsem koukala na vánoční látky a tam bych i něco našla, ale nevím nevím, co vy na to? Třeba dobíla, domodra...zelena
...tak po dlhsej dobe aj ja pridam zopar vytvorov- tricka a rifle pre najstarsieho do skoly, tricko pre dceru- z jednolicu od animal, a tunika Amelia- velmi sa mi strih paci, musim ich usit viac- @monr vdaka
Holky, kamarádka má dotaz, prosím poradíte? Já ani s jedním zkušenost nemám..
"koukám na to mtx a máte tušení jaké je to jejich froté - jestli elastické jako na prostěradlo nebo ne. trochu se bojím, že to bude to elastické, když prodávají i prostěradla a já bych radši normální
a pak co děláte z toho beránka? je to spíš na zateplení nebo z toho jde i třeba mikina?
a vůbec - nějaké reference a zkušenosti - co od nich vzít a co naopak radši ne?"
nazdarek damy! FARBENMIX je na poste, zitra vyzvedavam a do patku to rozposlu 😉
@terezita DáMA, všetko naj... k meninám
Nechcete někdo kilo světle modré lamy z MTX?
nejtěžší počin, co jsem snad kdy šila! Hrůza, ale nakonec jsem nadšená 😀 Je teploučkej a moc příjemnej.
Kočárkovina od Gábinky + termolín + vatelín + lama od Animal (moc příjemná!), nánožník podšit ještě nějakou podšívkou, co jsem měla od tchýně na půdu. Spotřeba přesně 2,5 m, nezbylo fakt nic 😀 😀 😀
Pro mě výrobní cena tak 15 tisíc 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aha, fotky... budou v dalším příspěvku🙂

@jemi tyjo, já nevím, jestli to není šitý na COL...