Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 Jde mi konkrétně o tu kráčející...nemáš zkušenost s nějakou konkrétní značku?
@/janasrub moc pěkná! 🙂 to je velikost 86/92?
@snowwitch www.tenex.sk - kráčajúca patka U na to pasuje
@lenasss no ty si rýchla..... inšpirujem ťa?
@ucitelka70 jj inspiruješ,děkuji ti.Jsem tu měla ještě čtverečky toho fleesu z deky tak jsem to zkusila když si děti hraly 🙂
Jinak mi zase horečkujem pořád mu to stoupá po šesti hodinách. ☹ Manžel je do soboty v trapu jsem se těšila jak si to užiju a zatím tu mám dva mrzouty co nechtěj to ani to a jen brečí a nechce ležet ani sedět ani pohádka ho nebaví ani číst nechce tak se nudí a neví co by dělal.Prý se se mnou nebaví 😀 😀 😀 tak nevím co mu zas přeletělo přes nos 😀 😀
@lenasss no si veľmi šikovná fakt, pri chlapovi a dvoch chalanoch urobíš zfleku všetko hned, aj minule toho hrošíka, ja som sa zmohla tento týžden iba na megaslona..... neviem, kedy urobím hrošíka, ale ja chcem len hlavu a bude to vankúš, dám suchý zips, vtedy spojím vankúše ako na nohy
Já vám pak nafotím svoje boty na zimu 😝 To je dost podobný...
Jinak polovina je podzimních a polovina zimních. A problém je, že mám víc kabátků na podzim a zimu a nejdou ke všemu jedny boty, takže máme k černému černé, k modrému hnědé a k růžovému a šedému růžové 😀
Všechny botičky jsou nošený z MMB, některé třeba za 100 kč. A to mi ještě chybí nějaké zimní univerzální sportovní boty k focení softu na Fler 😝
Ty růžový geoxy asi budu prodávat, ještě uvidím a ty Replay jsem neodolala, ty jsme fakt už nepotřebovaly, ale jak přišly, nenosí Jasmína jiné botičky než tyhle jedny 😀
Na zimu mám ty růžové superfity nahoře + záložní boty dneska z lidlu. Ale jinak vlastně jen jedny boty! 😀
@palosek sakra, to musíte růžovou barvu diskreditovat hned hnusokočkou? Vždyť to je normální barva, kterou můžou nosit i normální lidi! Navíc šedá je s růžovou prostě nejhezčí. Jasmína má šedý zimní péřový kabátek a k tomu jsem vybírala boty fakt dlouho a jediné hezké vypadají ty růžové! Takže sorry, klidně se posmívejte, ale růžové se nevzdám 😀

@snowwitch aj ja zapošívam, a pôjde aj na ladu, tá má takú tyč ako veritas, ale zas nie každý druh patky....