Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@beky52 mne tento odkaz dali http://www.vierma.cz/160-tvoritko-na-potahovani...
@bordino fakt máš dobrý patent.... veľmi dobre vyriešené, spredu aj zozadu - univerzál ne
holky díky, pořád je co zlepšovat 😀 Ale tahle mikina je pro maminky jako já, co jsou rády, že z domu odejdou se správným počtem dětí, natož, aby myslely na nějaký vsadky 😀 😀
ja som sa vcera nechala uniest (aj ked na Bohunice to este ani zdaleka nie je) :D 🙂 skusala som aj ten gombikovy steh na obsitie, ale na flise mi to nejde absolutne.. neposuva mi latku, tak isto ani ten husty cik cak mi nejde na flise.. som si spomenula, ze preto vlastne sijem rovnostehom :D 🙂 no cim dalej, tym viac zistujem, ze pokial chcem tie aplikacie robit, musim zadovazit novy stroj 😀 nech to uz je naozaj profi, ked sa s tym tolko serinkam 😉
@zojec to je nádhera 🙂 . Jinak si dovolím malou úpravu, v Praze je psychina v Bohnicích, Bohunice jsou v Brně a je tam nemocnice s porodnicí 😉 . Tam by určitě kapsu využili taky. Až budeš chtít do léčebny do Brna, tak se poptej v Černovicích 😀 😀 😀 . Podle fotky bys tam měla mít místo jisté 😉
@zojec tak to je úžasné
jinak jedna OT po probdělé noci (musela jsem malého pořád nosit.spal jen když jsem ho měla na sobě a to ještě ve vetrikální poloze.Jak zakašlal hned se rozplakal.Nejdřív jsem myslela,že to jsou zase zuby ale ani nurofen nepomohl.Tak jsem ho ráno vzala pro jistotu k doktorce a máme opět ATB 😖 😖 má chycené průdušky.Jeden je doma s angínou a druhý s průduškama jsem byli asi týden zdraví ☹ už vážně přemýšlím zda ho do té školky dávat 🙄
@zojec ...kapsa uzasna, ja som si tiez usila - okopirovala som z Tvojho albumu- bez aplikacie- k tej sa pri mojom tempe dopracujem, ked uz kapsu asi potrebovat nebudem
@kuna Při šití mé první aplikace jsem se naučila rozmontovávat stehovou desku 😀 😀 králík se zasek aani zaboha ani násilím nešel vyndat... 😉 Krásné 😀
@laeela Taky bych řekla, že ta krev bude spíš z nosu... D. to tak měl... Jak se hodně smrká, není problém, aby nějaká cévka v nose praskla a pokud je to vzadu nebo třeba ležíš, tak to steče do pusy a může vykašlat krev... Pokud by to byly průdušky, řekla bych, že by hodně bolelo na prsou a při kašlání a rychle by se to zhoršovalo...
@maly_prcek to máš asi pravdu.
@bordino to je naaaaaaaaaaadhera 🙂 tiez by som si take rada usila len som este zaciatocnik a bez strihu isto tazko 😕
@hahaluzacka střih nedám, protože ho nemám :D Ale ráda poradím
Omlouvám se, na MK teď nemám vůbec čas... Výtvory co jsem zahlédla jsou famózní, tady je to fakt totál profi 😎
@piecee fakt? 😀 😀 😀 😀
@ucitelka70 bomba!
@stassy neonově zelená. Limetková se bohužel vyprodala, pokud bys chtěla kousíneček, tak doma ještě mám pro svoje šití kousek stranou, ale fakt kousek. A sháním samozřejmě další, uvidím, zda se povede 😉
@bordino parádní. Na té poslední fotce ti to hrozně sluší, líbí se mi tvůj výraz ve tváři, tak super! 😉
@komisakpd slovy Marka Ebena "to teda čumím!" 😀 😀 😀 Parádní, jsi talent! 😉
@maly_prcek 😀 😀 😀 😀 😀 Takže jsem tě balíčkem vytrhla od zkrachování? 😀 Hele, máma se mě ptá, co chci k vánocům, jenže já, co chci, je buď pracovní a potřebuju na to fakturu do učetnictví na své jméno a nebo je to předražený hadýrek od Desigu a to bych mámě nikdy nemohla ani ukázat, co bych si chěla koupit poměr cena/výrobek 😀 😀 😀 Btw. jsem viděla v metru u Chodova u vlezu do nákupního centra suprový pajc desigualovskýho kabátku, všimly jste si některá? 😀
Dneska takova kolekce pro zasmani. Jasmi, jak rano mela hysterak, ze musi "do prace" 😀 , ja samofoto hnaticek 😀 Mmch. jedna zákaznice chtěla merinokamase k sukni, ja si rikala, ze to bude vypadat jak jegrovky a jsou absolutne dokonaly, urcite, kdo rady nosite sukne v zime a mate rady teplo, tak doporucuju, siti jednoduche a uspech zarucen 😉 Uz aby bylo to ceske merino, ja je chci taky! 😀
A prvni muj vyrobek z tucnaku, testovaci spodary pro me a pro minu.

@bordino Paráda jako vždy. Jak dlouho ti trvá jeden kus? A super je i ten hustej modelkovskej kukuč na posledním fotu 🙂