Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ahoj, jsem teda řádně naprdnutá, protože už jsem ušila druhou čepici, trochu jsem jí i zvětšila a ona je furt stejně velká jako ta první, která je Vojtovi malá 😝 nevim kde dělám chybu ☹
a ještě jsem objevila v obýváku za mým pracovním stolkem (kde šiju) plíseň na zdi v rohu 😝 tak jsem to tu vystříkala savem proti plísním a větrám 😝 😝 😝
@bordino Ty si prdlá 😀 Já chci taky gaťové šílenství! Jako pro sebe 😀
@sufik1 hele, tvoje verze aplikací jsou úplně jiné než ty moje, není vláček jako vláček, celkový dojem je sufik a ne Caramilla pajc. Já se v tom teda vůbec nevidím, až mě to překvapilo, jak je to stylem úplně jiné 😎 Musíš pak někdy na denním světle nafotit víc detailů, třeba ty závory, tě nechápu 😀 😀 😀 Blázne.
Počkej, až budeš šít za rok 3 takový bundičky 😀 😀 😀
@maryol Tý kráso. To je maso. To je mašinka jak ze žurnálu. 😀
@ucitelka70 ....no já mám pocit, že když malá spala s plenkou na zadečku, tak byla furt v noci vzhůru (i s papírovkou)...prostě když "cikla".....asi...... a ted ty 3 noci, kdy si teda řekla, že s plínkou spát "nece" 😅 , spí líp, ale kolem půl 11 jí vzdubím na nočník a pak se budí až ráno....sice po 5hod, ale nepočůrala se 😅 😅 😀 😀 Tak uvidíme, jestli to buzení bylo navrub čúrání... 😀 😀 😀
@fionka1711 dotaz k těm plenkám....jaké je to "lanové froté" ? Na fotce to vypadá, jako norm.froté, tak si říkám, jestli to není nějaké novinka??? 😅 😅 😅 (nebo to je lněné?) 😨 😀 😀 😀
pěkné ráno, někde jsem četla, že se dají půjčit ottobre střihy na netu, nevíte jestli bych našla CW 303, dámská 5/2011, děkuji
@fionka1711 ty jsou vážně úžasné. Můžu se zeptat, kde prodáváš?
@sinala ináč sranda, začína postojačky sa učiť čúrať, vo vani mu to ide bezva, do nočníka niekedy dobre, niekedy nie, očúra sa, alebo parkety..... ale čím dalej, tým lepšie..... ale začal sa večer okolo 9tej pocikávať, o pol siedmej chodí spať, a či tak hlboko spí, či čo, ostatný čas sa zobudí na cikanie, ved začalo to presne tým, že v noci sa pýtal.... teraz už nechce ani na nočník, na veľký záchod chce..... a o deviatej sa zobudí iba na to, že je pocikaný..... či má krízu, či čo.... uvidíme.... ale po vyše polroku nepocikávania sa v noci? a ešte sa zobudí zo 3x v noci cikať a samozrejme prsník aj zo 6x.....
@bordino super látky si vybrala na gate, a sú perfektné..... mne sa najviac páči zebra.....
@sinala @zojec @caramilla s tou sušičkou.... přišla jsem na to, že ty věci, které jsem šila já z doma vysrážených látek.....se mi už nesráží....jen ty kupné....F and F, Takko a Sportissimo...tam jsme nejčastěji nakupovali.... 😉 Takže už dobré....a ponožky či punčošky pro malou vždy po usušení roztahuji do délky....takže super.... 😀
@ucitelka70 @bordino přidávám se k zebrovým.

@bordino Ty jsi hustá. Kalhoty krásný a máš super modelku!!!!