Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ZMĚNA čiperka - přidána nová barva růžová (T-mobilová) a ta co byla tyrkysová, tak to je ta původní a je to spíše trochu světlejší modrá a nově je právě i tyrkysová, takže se případně přeřaďte, protože jste všechny automaticky zůstaly ve slopečku tyrkysová
a at v tom mam jasno, kdyz jsem napsana ve sploupecku tyrkysova, tak objednavam tu novou, ok?🙂
ahojte chcem sa poradit co pouzivate ako kontaktnu vrstvu do kapsoviek ak je dieta citlive na umele vlakna
uf, tak jsem si nakonec metr ze svetle zelene skrtla a pridala ho jeste k tyrkysove...snad nebudu litovat😅
tak ještě jednou raději napíšu ČIPERKU JEŠTĚ NEPLATIT !!!! AŽ VÁS VYZVU 🙂
Katko: dobrý se stane 🙂 povolenku měla pouze Aerin
@caramilla kde se dá koupit ten český flíz??? jako jinak než na šijemedetem a pod. jako která pletárná ho vyrábí?
@janickabez Nevím 😀 Já ho kupuju na ŠD.
Haló, haló, děkáme reklamu na sv. modrý Soft. Cena pod 10m odběru je 250 Kč + DPH, máme tam 7 m, ta modrá je orpavdu krásná, viděla jsem ji na vlastní oči, přidejte se ještě někdo k nám! 😀 😀 😀
SOFT: holky týká se to zatím sv.modré a T-mobilové z čiperky. Pokud se té barvy vezme míň, než 10 metrů, tak je cena 250kč bez DPH za metr ☹ tak buď se tam dopište, nebo se barvy nakonec zruší, nebo se to dobere do 10m a rozprodá.
tak mi pam písněte ještě metr toho sv. modrého popř si vezmu i ty tři.
večer pošlu peníze i na tu čiperku
@lillyzelvicka takže zatím metr a pak se uvidí jo? večer se domluvíme, jestli vezmeš metr, nebo zbývající kus 🙂
@lillyzelvicka a co ta tyrkysová, tu nechám 4metry?
clovek tu 3 dny neni a on tu vznikne zuzuklub a barvy se jmenuji uz i po mobilnich operatorech?? 😀 😀 😀
no to jdu asi snad i docitat.. 😅
@luccii Já měla taky Medvídka (nebyl špatý, ae na mě zbytečně velké balení) a teď mám v plánu jen vodu s oliv.olejíčkem do Eone lahvičky... To teda na cesty, na doma taky strkám pod kohoutek.
@lubif Já mám všechny kalhotkové plíny Anavy kupované a pak BG kapsovky. Šiju (zatím, ha ha 😀 ) jen vkládačky a vv a zkooušela jsem i svrchňáčky. Ten rozměr 60x12cm pasuje pěkně na dovycpání čehokoliv (čč/vv/kalhotkovek/AIO/kapsovek), pokud bys to chtěla dávat samotné do svrchňáčků, asi bych ještě pár cm na šířku přidala... 60cm je právě super univerzální - můžeš skládat na polovinu, na třetiny, přední část skládat se 3 vrstvama a zadní s jednou (super pro kluky) a rychle to schne.
mě se T- mobilová líbí , ale ještě vyčkám🙂 posuňte platbu čiperky na 16.9. a beru i t-mobilovou, ale tento měsícuž fáááák nemužu🙂 stoklasa, mtex, softshel 1, moje soukromé objednávky ardeko a vlnap už fáááákt nemužu....i tak budu muset doma hrát mrtvého brouka :-X 😀

@luccii já používala Medvídka: http://www.latkovky.cz/eone/medvidek-myci-olej-... 😉