icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ucitelka70
5. feb 2013

@kalman presne ako kočky písali, oprieš sa o stenu, hodíš sexi výraz a je to skoro to isté :D.... a na tej akcii sa dobre zabav .... a porad @janula18, koľko látky potrebuje na úzke tričko.....

kalman
5. feb 2013

@ucitelka70
@janula18 bere sa dlžka trička plus rukáv ak je to na dospelého

kuna
5. feb 2013

@caramilla krásá, mně se hrozně zalíbila kombinace zelená růžová, že já blbka si neobjednala zelený sot 😖 😎

@kalman náhodou jsou moc hezké, možná bych trošku víc vykrojila to rameno, modelce leze ven (myslím to s ramínkem, ne to nahaté). Ale kdybych neviděla fotku z burdy, tak mi to vůbec nepřijde nápadné. Jsou fakt super!

anielik
5. feb 2013

ahojte,

konecne po dlhej dobe sa hlasim a dokonca som mala cas aj nieco usit (stal sa zazrak ) Man. som sila kratasy na bedminton ( v zime sa v obchode nedaju zohnat normalne kratasy...)
vysetkch chvalim, krasne vytvory 🙂))

Prosim... neviete odkial moze byt ta latka z coho su usite? neviem si spomenutt a velmi dobre sa z nej silo 🙂))diiik

mitape
5. feb 2013

@caramilla jééé veľmi pekné 🙂
@kalman pekné sú šaty, jediný rozdiel je v materiály, tvoje sú lesklé a na modelke nie. a ešte nahodíš takú pózu..... 😀

mamata
5. feb 2013

@caramilla ahoj, nedávno jste sem dávala název materiálu, ze kterého děláte kšilty, jež se dá zakoupit na fleru, můžu poprosit o jeho název?? díky MM

ucitelka70
5. feb 2013

@anielik piké z mtx podľa mna

kalman
5. feb 2013

@mitape no s fotením sa musím polepšiť , dík 🙂
musím dokopať muža aby ma fotil 😀

allymally
5. feb 2013

Ahoj holky, přidávám svůj víkendový megavýtvor.....akorát už nevím, kde jsem koupila úplet 😉 😀

A přidávám slíbenou fotku možnosti prstového otvoru na rukávu 😉

ucitelka70
5. feb 2013

@allymally takže sa pajcovať budú palčiakové mikiny, fakt je to jednoduché.... a úplet je krásny

zuzu_epona
5. feb 2013

Dievcata zo Slovenska, prosim Vas, neprebieha teraz u vas nejaka hromadka na Wendy a MTX?

allymally
5. feb 2013

@ucitelka70 no právě jsem si říkala, že Vám to tu musím dát, třeba to je supr inspirace. Také mi to přijde jednoduché, ale není to tak hezké, jak to měla Car, a udělala bych větší díru na palec, ale to dle palce 😀 Ale jinak je to parádní, nemohu si to vynachválit, když si např. zapoměnu rukavice ke kočáru 🙂 neboj, krásné úplety už k Tobě běží 😉 Dneska jsem je hodila na poštu.

veronik77
5. feb 2013

@allymally super čepice! To musím zítra ukázat Š. 😀

anielik
5. feb 2013

@ucitelka70 ano, dakujem uz som nasla 🙂 nebude nejaka hromadka? diiik 😉

ucitelka70
5. feb 2013

@allymally 😀

papajka7
5. feb 2013

@allymally skoda,ze nevies lebo je kraaasny,vedela by som ho pouzit 😀 ,

ucitelka70
5. feb 2013

@anielik piké je moja naj... naj... látka..., úžasné na šitie, na nosenie, aj údržbu, cena je úžasná.....

papajka7
5. feb 2013

@anielik nestras 😀

papajka7
5. feb 2013

ano ano pike je moja laaaska 😵

lucijan
5. feb 2013

holky, co jste šily podle Mariny, není v některý střih a návod na takovouhle kabelu, jako maj cingrlata?

papajka7
5. feb 2013

jezin nakukla som taaam 😅 ,nedame hromadku 😝 maju krasne jednolice 😵 http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

anielik
5. feb 2013

@papajka7 @ucitelka70 kuk mtx maju akcie :D

papajka7
5. feb 2013

@lucijan myslim,ze na to nebude treba neaky strih ci?ale je nadherna ta supravicka 😵

ucitelka70
5. feb 2013

ja predsa vôbec nepotrebujem žiadne látky

papajka7
5. feb 2013
anielik
5. feb 2013

@ucitelka70 isto ? ani ja nie 🙂 ale zaloha je vzdy dobra 😕 😀

papajka7
5. feb 2013

tak prisla mi dadka ,som si zobrala aj frote,co s toho?mozem na vkladacky pouzit ?nehrubne? dobre saje?

ucitelka70
5. feb 2013

@papajka7 šili tak baby, písali, že je dobre, ja som pyžamá pošila, najoblllúbenejšie pyžamo....

ucitelka70
5. feb 2013

@anielik ten petrolej je nebezpečný