Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70
@janula18 bere sa dlžka trička plus rukáv ak je to na dospelého
@caramilla krásá, mně se hrozně zalíbila kombinace zelená růžová, že já blbka si neobjednala zelený sot 😖 😎
@kalman náhodou jsou moc hezké, možná bych trošku víc vykrojila to rameno, modelce leze ven (myslím to s ramínkem, ne to nahaté). Ale kdybych neviděla fotku z burdy, tak mi to vůbec nepřijde nápadné. Jsou fakt super!
ahojte,
konecne po dlhej dobe sa hlasim a dokonca som mala cas aj nieco usit (stal sa zazrak ) Man. som sila kratasy na bedminton ( v zime sa v obchode nedaju zohnat normalne kratasy...)
vysetkch chvalim, krasne vytvory 🙂))
Prosim... neviete odkial moze byt ta latka z coho su usite? neviem si spomenutt a velmi dobre sa z nej silo 🙂))diiik
@anielik piké z mtx podľa mna
@allymally takže sa pajcovať budú palčiakové mikiny, fakt je to jednoduché.... a úplet je krásny
Dievcata zo Slovenska, prosim Vas, neprebieha teraz u vas nejaka hromadka na Wendy a MTX?
@ucitelka70 no právě jsem si říkala, že Vám to tu musím dát, třeba to je supr inspirace. Také mi to přijde jednoduché, ale není to tak hezké, jak to měla Car, a udělala bych větší díru na palec, ale to dle palce 😀 Ale jinak je to parádní, nemohu si to vynachválit, když si např. zapoměnu rukavice ke kočáru 🙂 neboj, krásné úplety už k Tobě běží 😉 Dneska jsem je hodila na poštu.
@ucitelka70 ano, dakujem uz som nasla 🙂 nebude nejaka hromadka? diiik 😉
@allymally 😀
@anielik piké je moja naj... naj... látka..., úžasné na šitie, na nosenie, aj údržbu, cena je úžasná.....
ano ano pike je moja laaaska 😵
jezin nakukla som taaam 😅 ,nedame hromadku 😝 maju krasne jednolice 😵 http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@papajka7 @ucitelka70 kuk mtx maju akcie :D
ja predsa vôbec nepotrebujem žiadne látky
@ucitelka70 😀
@ucitelka70 isto ? ani ja nie 🙂 ale zaloha je vzdy dobra 😕 😀
tak prisla mi dadka ,som si zobrala aj frote,co s toho?mozem na vkladacky pouzit ?nehrubne? dobre saje?
@papajka7 šili tak baby, písali, že je dobre, ja som pyžamá pošila, najoblllúbenejšie pyžamo....
@anielik ten petrolej je nebezpečný

@kalman presne ako kočky písali, oprieš sa o stenu, hodíš sexi výraz a je to skoro to isté :D.... a na tej akcii sa dobre zabav .... a porad @janula18, koľko látky potrebuje na úzke tričko.....