icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

veronik77
5. mar 2013

@laeela děkuji 🙂

bordino
5. mar 2013

@ucitelka70 bambus mě od nich nenadchl, není příjemný, ale ta biobavlna je sen 😀

bordino
5. mar 2013

@veronik77 platí zítřek? A nemáš náhodou tyl :D

sinala
5. mar 2013

@allymally balerina je prodyšnější 🙂

ucitelka70
5. mar 2013

objavila som super nápad pre gitaristov http://meggyolks.tumblr.com/post/568387266

veronik77
5. mar 2013

@bordino zrovna se snažím napsat mail 🙂

allymally
5. mar 2013

@sinala jupííí, tam jsem chtěla objednávat, moc moc děkuju

mitape
5. mar 2013

@kalman pekná rychlovka jedna aj druhá🙂 to Ťa to malé dietko nechá šiť? no naša nie, všetko mi kradne 😀

petkasv
5. mar 2013

Holky tučňák mezi tučňáky 🙂

a_lexa
5. mar 2013

@ucitelka70 tak ta kytara nemá chybu.

snowwitch
5. mar 2013

@petkasv Tučňáci jsou nádherný...a máš krásně živenou princeznu 🙂

petkasv
5. mar 2013

@snowwitch děkuju, to víš, ty předčasně narozený to musí všechno dohnat a předehnat 🙂

mahafi
5. mar 2013

@veronik77 já teď dělám hodně z jejich Big fabel a fabel a taky to nekouše, je to fajn (a že mě kouše kde co ☹ ), ale merino je merino, to je teprve poňufání 😀.

kalman
5. mar 2013

@majamat Ďakujem 🙂 a lemované je lemovacou gumičkou

kalman
5. mar 2013

@mitape To malé dítko sladko spalo keď som šila 😀 😀 😀

kalman
5. mar 2013

A stihla som ešte dnes ešte jedno tričko také isté aj pre staršiu a ešte 4ďalšie som pred chvýlou dostrihala 😀

lenasss
5. mar 2013

Holky já vás vůbec nestíhám dočítat jen to vždycky prolítnu ale třeba dočtu zítra ráno.Musela jsem dodělat čepku zítra putují obě do Itálie tak doufám že se budou líbit 🙂

katkaela
5. mar 2013

@petkasv taká reklama na tučniaky, asi si ich budem musieť ešte kúpiť či čo, to mi nerob toto 😀

katkaela
5. mar 2013

Elis sa už teší na jar...

lenasss
5. mar 2013

@petkasv ta je krásná 😵 😵 jak to krásně dohnala 🙂

bulinka
5. mar 2013

holky já se vůbec k šití v poslední době nedostanu, ale dneska jsem na chvilku musela stroj zapnout, abych udělala zakázky. Tak jsem si to nafotila, abych taky něčím přispěla. I když s vašima dílama se to nedá srovnávat 🙂

bordino
5. mar 2013

Já mám dneska jednu recyklaci, vlněnou šálku za pár kaček, jak jsem ji viděla, bylo jasné, co z ní bude 😉

veronik77
5. mar 2013

@bordino wow, ty se vejdeš do šály ?!? 😀

bordino
5. mar 2013

@veronik77 to byla velmi široká a veeeeelmi pružná šála :D Je to pro švagrovou, takže jsem odfotila a jala se asi o půl metru zužovat, má švagrová žije ze sportu a vína :D

laeela
5. mar 2013

@veronik77 😀

caramilla
5. mar 2013

@jieff nemám ráda tepláky, ale ty tvoje ty bych adoptovala, krásný! Ale jedině teda i s tou postavou 😀

caramilla
5. mar 2013

@petkasv fotka na tučních je bomba!
@bordino já z tebe nemůžu 😀 😀 😀 😀 Tak já bych se teda do šály takhle nevešla 😀 😀 😀

bordino
5. mar 2013

@caramilla ty i s
@veronik77 byste se do ní vlezly najednou 😀

anastazieb
5. mar 2013

@bordino prej šálka 😀 😀 😀

mitape
5. mar 2013

@kalman a čo keby som ti poslala materiál, strihy a ty vystrihla. dobrý skutok by si spravila 😀