Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@svela míčky mám v sušičce pořád, mám tyto: http://www.mall.cz/prislusenstvi-pracky-susicky...
Ahojte chcela by som sa poradit, zahanam spruzinu do hacky...ale aby splnala podmienky tej originalnej-20cm dlzka a 15 kg nosnost. Nemate niekto na predaj, popripade neviete o niekom na Slovensku kto by ju mal na predaj? (v krajnom pripade aj CZ zvladam poriesit ak nenajdem na SK)
dakujem velmi pekne 😉
holky prosím poraďte šijete softshel normální jehlou?
@jonki
Nepozerala si v baumaxe alebi hornbachu? Alebo kuk nejake zelieziarstva,urcite zozenies.
@lip72 zkusila jsi vyměnit jehlu může být nakřáplá
@diapozitiv01 este som nehladala po obchodoch len na webe, dakujem za tipy 😉
@lillyzelvicka Děkuji, asi zkusím ještě vyměnit jehlu, musím zajít koupi 🙂
Holky jdu si pro radu 😉 Mám konečně logo (s pomocí @alinn - moc děkuji 😉 ), kde jste si nechávaly dělat etikety? Našla jsem spoustu firem, přemýšlím, jestli má být vytkávané nebo natištěné, mám ho takové složité s detaily... tak aby to bylo vidět...
Díky
@lip72 opravdu to vypadá na špatné jehly. Buď ulomená špička (to se stane hned, já to mám furt, ani nevíš, o co se škobrtne) a nebo nevhodné jehly, světe div se, ale dělá to hodně. Tuhle jsem brečela, že asi OL je definitivně podělaný a že neušiju kalhoty z toho kostičkovatého materiálu a pak jsem zjistila, že jsem tam měla blbé jehly, 75 strech a fakt s tím měl ten OL problém, dala jsem 80 standart a šilo to jak po másle. Prostě holt některé materiály vyžadují speciální jehly 😀
@petkasv ozkoušíme, chystám se ušít jedny brutál marnivé drahé pískové kalhoty 😀 Dneska měla Jasmí nové lesklé punčochy co Pomp, co stály jedny 230 kč a lezla v nich po kolenou na zahradě, jsou úplně černé, ale neodírají se 😀 😀 😀 😀
@allymally Víš, v čem já jezdím na běžky? V šusťákách z prvnáku na gymplu, široké, neforemné, přes boky nabírané jak balonová sukně, vypadám v nich příšerně. Je to jen tenulinký 100% profukový šusťák, promokavý a uvnitř to má jen takotou tu hodně okatou síťku, takže pro mě tyto černé bude největší luxus a paráda😀 Já na běžky jezdím jen jednou, dvakrát do roka na hory, takže fakt netřeba mě hýčkat vymakanostma, stejně vždycky budu s jazykem na vestě poslední, i v superkalhotech 😀
Jinak objednávám ten kostičkový materiál, kdyby někdo chtěl, IP či mejl.
@vanesa11 ja som na tom podobne so sovičkami..... mám tie modré ve+ľké sovy
@anastazieb tak to by mě taky zajímalo, logo mám už taky hotové, ale sehnat firmu která by udělala tkané etikety je umění, hledám už asi měsíc a nějak se nechytám ☹
@ucitelka70 môžeš dať foto ak by si mala záujem
@vanesa11 aj to bolo v jysku ako títo hrošíci....

@petkasv tak to je zapeklitá otázka 😀 😀 😀 Přiznám se, že jsem to nezkoušela 😀 To jsem ještě neměla prcka, takže po kolenou jsem nelozila. Ale nyní mám rozedraný několikátý tepláky 😀 😀 😀 Furt bagrujeme, hrajem si na pejsky...
Jinak mám doma několik krabic 😀 😀 😀 A jedna je neskutečně voňavá 😀 😀