Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Přidávám předdovolenkové recyklační počiny - ještě jedny kalhoty na písek (jedy jsou příliš málo) a kaťata z rukávů od košile. Měla to být rychlovka na půl hodiny, ale čím lacinější materiál, tím vyšší pravděpodobnost, že to totálně zkazím. Takže jsem špatně nastříhala, pak mi začal stávkovat OL a hodinu a půl jsem šila jen řetízek, než se mi konečně povedlo navléknout to dobře 😠 (to bylo, jak jsem se tu pozdě večer zoufale ptala, co s tím). Takže nakonec jsem dvoje kaťata (měly být na 3 stehy) a dvoje trencle (na jediný steh) šila celý večer a půl noci.
Jako obvykle je na blogu spousta dalších fotek a spousta "kecíčků" okolo 🙂 - jituli.blogspot.cz
@lillyzelvicka já je žeru, ty černé jsou taky ze šusťáku ? Jsou dokonalý, já miluju kalhoty z Litexu ten matroš naprostá dokonalost, jen ho sehnat 🙂 ale tvoje kalhoty jsou skvostné 😵 😵 😵 😵 😵
baby, philippa skompletizovaná, už len nažehlovačku... zajtra photo..... červená sa zle fotí s bleskom
Nemá někdo ze zdejších syslů bavlněný patent v modré barvě a sv. šedé? Nebo aspoň šajnu, kde sehnat? 😨
@medvidekponco já mám tm. modrý, asi půl metr 🙂
@petkasv děkuju 🙂 jo i černé jsou ze šusťáku ale je jemný a fakt příjemný
děkuju všem jsem ráda moc ráda že se líbí
@lillyzelvicka Bomba, jako vždycky!!!!
Nemate niekto ulozeny link na strih pre nejaky fajn podbradnik velkosti od 6 mesiacov. Dakujem
viete sa vyjadriť na náplety od latka.cz?
http://www.latka.cz/pletene-naplety.html
@ucitelka70 su výborné 😉
@season takže sa nemám krotiť? ked už sa objednáva? ktoré máš?
Kocky,mam taku hlupu zaciatocnicku otazku 😝 Ak mam gumu do pasu siroku 2 cm, staci tunel na nu 2.5cm alebo je lepsi sirsi? Zacala som to spendlit na tych 2.5cm ale nie som si uz akosi ista a na system pokus-omyl nemam chut 😀
přidávám jeden klobouček 😉
střih je upraveny podle @michamicha
@lillyzelvicka mimo to, že díla jsou úžasná, tak máš i překrásný fotky 😵! obdiv velký!
@crawler děkuji moc za pochvalu 🙂
holky @crawler ještě dotaz jak je ten jablíčkový úplet jaké s ním máte zkušensti? Žmolkuje?
Já mám i ten dinosauří a to je děs po prvním vyprání už začal a teď je hrozně ožmolkovaný takový jetý no. Chci ten jablíčkový na pár věcí ale nevím. Děkuji za každou zkušenost 🙂

@miracle Ahojky, mám také doma 🙂