Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@medvidekponco díky moc za info!!!
@ucitelka70 ta riflovina je úplet, hodně tmavá modrá a jakoby s droboulinkými bílými tečkami, těžko se to popisuje, určitě z toho půjdou i legíny, já se chystám na trička pro kluky do kombinace. Zkusila jsem vyfotit:
@petkon díky, tak niečo podobné mám doma, šila som z toho teplákovú súpravu pred nejakými 5 rokmi, je super padavá látka, teplá, nekrčivá..... a ľahučká.....
@volpaia myslím, že ten Snap je teď všude vyprodaný, ale snad od června by měl být zase na prodejnách, v Praze určitě najdeš x prodejen, kde bude 🙂 na emiminu k němu najdeš "fanklub" a na youtube je nějaké to video, kde je hezky předvedený... jinak je celkem dost prostorný, myslím, že jeden z největších golfáčů, co jsou takhle skladné a lehké, my tam občas naložíme i našeho 4letého, který je taky hodně velký a má těch 20 kg a vypadá min. na 6 let, je tam taktak, ale vejde se a kočár ho uveze 🙂 ... je to podobný typ jako třeba Britax B-Agile nebo Baby Jogger Citi mini, ale měl by z nich být nejlehčí, fakt ta váha jde poznat, jsem ho včera zase jednou tahala v MHD.. přibrzdit nejde, ale má takové poutko na ruku, které ti ho v tom kopci může jistit - tady je třeba jedno hezké video:
https://www.youtube.com/watch?v=LJTAbYj-qhY... jsem taky prošla hodně golfáčů a sporťáků, než jsem koupila tenhle a jsem spokojená
@petkon vyzerá to super. prosím ťa aké to je zloženie a hrúbka ?
@ucitelka70 budeš objednávať? by sa mi niečo zišlo
já tady vždycky úplně koukám, jak to všechno stíháte? všechny výtvory jsou nádherné a nechápu, jak to tak dovedete hezky sladit, na to asi nemám oko... já zase jenom teď v Brně na výletě nakoupila nové látky, které mi tu opět budou ležet :D taky jsem tam sehnala střih na bekovku, co dělala @lenasss, ale nevím, jak dopadne... z jakého materiálu jsi ji dělala? vůbec nevím, do čeho střihnout
@mitape to je riflovina (úplet) z wendy http://www.produktservis.com/katalog/sport-tex/... modrá
Holky, jaký střih byste mi doporučily na dámskou softku? Chci pro sebe a sestru - upravím si to...vím, že jste tu šily i podle nějaké mikči...něco z ottobre?
@diapozitiv01 já natahuju vždy - podle potřeby pak víc nebo míň
@diapozitiv01 určitě trochu natahovat 😉
@jancasoch kráááásnýýý 😵 O.K. obkreslím 98 a raději i 104 😉 pak mi jen písni adresu 🙂

@jancasoch vážně? Uffff..... já vůbec nemám představu, co takhle staré děti nosí, navíc Jolka má trochu jiný vkus, než většinová populace 😀