icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

a_lexa
23. máj 2013

@katka82 krásné výtvory a ten sen závidám. Já mívám akorát tak noční můry z toho jak krásně a rychle tu všechny šijete. 😀 😀

petkasv
23. máj 2013

@katka82 ti tvoji kluci jsou jak dvojčata, vůbec bych nepoznala který je starší 😵 😵 😵

katka82
23. máj 2013

@piecee jedním slovem náááádhera 😵 😵 ten lišák je fakt úžasnej 😵 taky si furt na aplikace nějako netroufám 😅 😀

katka82
23. máj 2013

@a_lexa no já mam fakt skvělý sny 😵 kolikrát jsou tak skutečný že se pak proberu(prckovo řvaním) do reality a čučím kde to jsem 😀
@petkasv 😀 😀

piecee
23. máj 2013

@kuna @petkasv tak tak peťa to napsala správně🙂)

piecee
23. máj 2013

@katka82 no čoveče jsem myslela že to bude těžký ale docela dobrý teď starší syn hrozně "potřebuje" tu žirafu co tam má a dnes jsem se s ní piplala 3 hod a ještě to není hotové 🙄 😅

katka82
23. máj 2013

@piecee jj kolikrát je to nejtěžší se k tomu dokopat co? 😉 😀

bordino
23. máj 2013

jsem asi debil, ale co je Označení adresy u gábinky? Nemůžu se registrovat....

crawler
23. máj 2013

@mia___ tý jo díky za nabídku!!! 😉 já čtu taky fantasy 😵

lucijan
23. máj 2013

@sinala cikcak kolem krku vypadá parádně! 😵

sinala
23. máj 2013

a co říkáte na tohle 😀 😀 😀

sinala
23. máj 2013

tak jsem ten úplet našla u jehličky 😀

ucitelka70
23. máj 2013

@sinala ally mala teraz v ponuke tuším..... a presne tých krokošov som obzerala

bordino
23. máj 2013

@sinala tak to jako nevidím a hlavně to nevidí _Jola, krokouši jsou její úplně nejoblíbenější 😀

bordino
23. máj 2013

dneska jsem tu měla od rána mámu, myslela jsem, co všechno pošihju a v 10 se ucpal odpad, dvě hodiny jsem lítala s kýblem a teť dělám podržtašku muži, lítáne od stoupačky k stoupačce, hnus. A furt nic 😝
Stihla jsem akorát jednoho papagáje

petkasv
23. máj 2013

@bordino bože můj BOHNICE na tebe, to je neskutečný, ty si fakt blázen 😵 😵 😵 😵 😵

bordino
23. máj 2013

@petkasv začínám se na ty Bohnice těšit, tam snad po mě nikdo nic chtít nebude. Do zítra musím ještě spáchat softový komplet na prcka.... 😝

petkasv
23. máj 2013

@bordino ty si fakt neskutečná 🙂 🙂 🙂

katka82
23. máj 2013

@bordino akorát????tohle bych dělala tejden 😀 😀
apropó nedrží Ti už Car v těch Bohnicích místo????má tu nějaké Ačko co?

petkasv
23. máj 2013

Holky nebyla by nějaká objednávka WENDY počebovala bych nutně riflovinu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evap19
23. máj 2013

Jé, wendy by se mi taky hodilo, já zase potřebuju jahůdky, vzala jsem jich minule málo 😀

petkasv
23. máj 2013

@evap19 ale jahůdky jsou ted nedostupný ☹

petkasv
23. máj 2013

já bych klidně brala tuhle ale fakt nevypadá jako modrá 😖 http://www.mojelatky.cz/www-mojelatky-cz/eshop/...

bordino
23. máj 2013

@petkasv tu bych brala taky 😉

petkasv
23. máj 2013

@bordino no ale není modrá, podle mě 🙂

arlette
23. máj 2013

jdu přidat další výtvory - motýl podle časopisu Dekor a moje první balonové sukně pro mě a pro naši mladou. Jen jsem na tu malou sukni použila málo látky, tak až tak moc balonově nevypadá. A ještě jsem neodhadla velikost, tak budem ve stejnokroji machrovat asi až příští rok 😀

sinala
23. máj 2013

@petkasv modře nevypadá, ale mě na monitoru neodpovídají jejich barvy látek, vždy mi přijde jiná barva 😀 😀 😀 , dala bych dotaz té paní, je v pohodě

evap19
23. máj 2013

@petkasv Jej, škoda. Ale myslím, že bych si zvládla i tak něco vybrat 🙂

petkasv
23. máj 2013

@sinala děkuju 😉

palosek
23. máj 2013

@petkasv já mám tu barvu na monitoru spíše šedou než modrou....a přijde mi, že to odpovídá i realitě...dnes mi přišel lyocell 😀 😀 😀