Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Taky se jdu naházet dokud mi mláďátko spí pár fotek. Home made outfit- moje druhá balonovka( ta první den před tím letěla cca 2 hodiny po půlnoci do koše), je z nějakého děsně elastického plátna, tak ani není v pase do nápletu. Na ramínku to vypadá divně, ale na těle je to hezké. Fakt mi ale hlava nebere, jak jich car může zvládat tolik v takovém tempu.Svetřík je ze svetrovinyz Flextexu. A ještě jeden ruttu nuttu pajc. Ta černá křivá linka je tam schválně, aby to bylo víc "vintage" 🙂
Omlouvám se že odbočuji od šití, ale teď jsem četla, že se posouvá dodání kočárků Valco Snap 4 na konec června 😠 ... a já se tak těšila 😝 .

@bulinka já ho kupovala na postaramese. Ale vím, že už je všude možně, kde mají látky. Brala jsem tam i výztuhy a moc jsem si pochvalovala, že je Martina automaticky štítkuje. Páč už jsem jednou brala výztuhy jinde, vše po metru a dostala jsem to bez jakéhokoliv označení, takže jsem samozřejmě jako nezkušená vůbec netušila co je co. 🤐