Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@veronik77 krásná!
@crawler jo, fotka super, ale ta bunda! Boží! Na foťák obyč já nevím, já jsem jen přes zrcadlovky a to ještě totálně amatérsky 😀
My jsme fotily v louži, mám připravené letní sukně a šatičky na focení, ale dneska se nedá fotit ani na ramínku, co dneska, od čtvrtka se nedá fotit nic, jen slimáci a sežrané a uhnilé rostliny na zahradě, letos nebudu mít vůbec nic, všechno je sežrané nebo zahnilé, jediné, co na zahradě je, je tráva a slimáci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@caramilla na slimáky si pořiď běžce indické 😉
@medvidekponco já vím, ale to není pro naši zahradu, kde jsou 4 psy a je celkem maličká, my licitujeme i se švagrovou, zda mít pár slepic a prý je to tu na to malé. Prostě je to malá zahrádka v městě, moc by sem asi ti běžci nešly a možná by dřív psy sežrali kachny než kachny slimáky 😀 Když je normální počasí, tak mi je na zahradě vyžerou ježci, ale letos prostě to asi nedávají ☹
@caramilla nádherné fotky 😉 Nám dnes prší bez přestávky od rána celý den... Včera střídavě pršelo a svítilo sluníčko. Dneska dopoledne jsem běhala po městě a sháněla pro Vilémka gumáky a všechno vyprodané 😠
@bulinka no, přesně nevím, buď Produktservis a nebo MOraviatex, já si tento odstín zrovna nepamatuju:(
@anastazieb jo u nás taky, ty fotky jsou ze včera večer, mezi 16 a 17 bylo sluníčko, od té doby pak zase lilo a leje až doteď. Neměla jsem čas je dřív stahnout a teď mi všichni píší, že se máme, že tu svítilo dnes sluníčko ale fakt nesvítilo 😀
žienky, krásne ste pošili, všetky výtvory sú krásne.... ja sa zajtra pustím ešte do narodeninového projektu - pyžamko ešte musím ušiť.... tak len nech je pekné počasie, lebo ak prší, som lenivá a iba by som spala...
Ahoj, viděli jste nové Wendy potisky??? 😀 😀 😀 A doplnění staronových???? 😅 😅 😅 http://www.produktservis.com/images/katalog/838...
@palosek jaj, či krásneeeee
@caramilla parádní kalhoty 😵 😵 😵 Jsem ted šila prostřední dceři černé společenské....a ty kapsy jsem jí udělala taky tak nějak dlouhé..... 😀 😀 😀 😀 pak si do nich narvala mobil a kapesníky...no, vypadalo to dost blbě 😀 😀 😀 😀 Příště je musím dělat kratší....u těch velkých, co už kapsy používají, to nedělá dobrotu 😝 .... 😀 😀 😀 😀
tak ja som amater 😀 jednoducho pri malom nestiham..
@crawler super úžasná 😵
@veronik77 krása 😵
@snowwitch taneční komplet je super 😵 a ty reflexní obrázky máš koupené nebo jsi z folie vystřihovala ?
@sufik1 jojo tyhle bryndáky jsou super, taky jsou mé oblíbené 🙂
@karchinka bábi super 😀
@katka82 opravdu krásný 🙂 příště ještěrky taky vezmu, ať má Maxík něco pěkného do školky 😀
baby odkial mate tie farebne nazehlovacky??
@diapozitiv01 bibu.cz - animal 🙂 🙂
Já přidávám dvě sukně ta s mořským světem je ušitá už delší dobu, ale ještě jsem jí neměla na sobě 😀 a je pro mě, ta žraločí je pro ségru (už jsem tu psala, že miluje žraloky 🙂 ). Pak jsem ušila ještě dvoje 3/4 legínky pro Madlu (já jsem nenapravitelný optimista a doufám, že je letos unosí 😀) (těch fotky nedávám, na nich není nic zajímavýho), a pak ještě něco nešicího.. domácí houstičky 😉.

@sufik1
@katka82 holky díky!🙂 jinak k tomu barevnému rozložení - docela jsem nad tím dumala, aby to nebylo moc ještěrkový nebo moc černý 😀