Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@martulinecek na kolovou sukni je vzoreček, určitě ne rovně, záleží jestli chceš ze dvou, tří nebo 4dílů, podle toho se stanový vzorec a vypočítá 😉
@petkasv jeen ze dvou
@martulinecek http://files.belly-zu-turnov.webnode.cz/2000000... tak tady máš návod dělala ho moje kamarádka 🙂
@petkasv dík
baby, ďakujem za lajky na rastúce háremkové pyžamko......
a rozhodla som sa, že súrne "počebujem" tých nových pilotov..... objednáva niekto?
tak jsem se taky zvrhla a založila blog 😀
@ucitelka70
toto by som urcite zobrala na 🙂
Ahojte. Tak a OL kúpený, bambusová látka doma a teraz len odvahu a začať🙂
Najskôr budem potrebovať nejaké školenie. Ten OL je pre mňa neznáma vec 😀
Ale teším sa už. Potom sa vám prídem pochváliť(alebo posťažovať) čo sa mi podarilo ušiť🙂
Inak trochu som sa zla vŕtať v tom Myllymuksut, keďže sa mi páčia látky a prišla som na 2 veci:
na bubulakovo.sk je to lacnejšie ako na ofic.stránke a tá druhá, že výber tam nie je zatiaľ veľký 😀
A vy to kde kupujete?
Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat, když objednáváte u produktservisu třeba ty wendy, kolik to tak stojí? Jestli má pro mě smysl se tam registrovat abych pak zjistila, že to je drahý. Díky.
Ahoj, holky prosím poraďte. Jaký použít fleece na látkové plenky, aby neprotekl (eventuelně, kde ho sehnat)? Zatím mi proteklo všechno, co jsem měla v ruce. Díky!!!
@barbarucha to myslím, že nebude fleesem. Nejspíš ti malej hodně čurá a nepobere to plenka, neni už velikej na fleesový gatě? Jak je starej? Flees neni úplně izolační, je spíš na menší miminka, co moc nečuraji.
@petkasv a ste krásne, všetky tri....
ja som dnes vytiahla letny soft 😠 usila z neho misovi gate, zistila ze su mu trochu dlhe.. tak si ich vyskusala barbora a uz ich nechcela vyzliect, esteze som tam nenazehlila auticka ako bolo v plane.. takze mozem sit dalsie.. len neviem ktoreho softu mi nebude luto na dvor 😕 tento letny je taky kostolny :D
Holky pls vy byste to mohly vědět. Látka, která má certifikát GOTS je nás uznávaná jako vhodná pro děti do tří let ?(tedy srovnatelná s eko-texem třídy I)? Díky moc
@diapozitiv01 úžasná
@sinala super 😵
@zojec nebude ti ľúto ani jedného.... náš nosí už druhý rok, aj na dvor, aj do piesku, aj so psom, to isté... a vždy sú ako nové.... máme tmavé žíhané.... a dnes eliška objednáva..... som si zobrala limetkovú, som zvedavá, tá čo znesie :D
@ucitelka70 ano?dalsia objednavka? nejak to uz ide mimo mna.. ani neviem ci sa mam tesit :D by sa mi asi este nejaka ruzova zisla, z letneho mam len tyrkys a sedu.. ale tak pockam do jesene :D kedze teraz uz b. ma softky 😀

@kuna nádhera ja som také maej pokúpila a smutne na ne pozerám v skrini, sa bojím, že aj na konci mesiaca na dovolenke budeme za oknami pozerať na more-ideme do IT