icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

aerin
14. sep 2011

jo, fineriby se mi libi ty coko - sv. modry prouzky ! 😵

crawler
14. sep 2011

@aerin dej link, který přesně prosím , díky🙂

medvi11
14. sep 2011

@crawler http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
tento by to měl být 🙂 chci oboulíc...

medvi11
14. sep 2011

@crawler šla bych do nějaké středně až tmavě modré teplákoviny

medvi11
14. sep 2011

@aerin a z těch aerininých fineribů v podstatě každej 🙂 ještě že máš klučíka 🙂

aerin
14. sep 2011

@medvi11 😀

caramilla
14. sep 2011

@crawler Nechceš teda udělat nějakou tabulku? Třeba okopčit tu ze slepičárny od Ng.? Tam to bude určitě zřetelnější... Já sice prachy nemám, ale zase si z toho strašně chci našít mikinu pro sebe, abych měla stejnou s Jasmínkou🙂)) Tak ten zač. října je fajn🙂 Prachy mě nezajímaj, vyberu banku🙂))
Teď jsem 3 dny šila jen plíny, tak nějaký prachy budou 😀 😀 😀

caramilla
14. sep 2011

Jo, fineriby bych chtěla nějaký jednobarevný, ale jen trošek od každého, tak snad se někdo přidá🙂

crawler
14. sep 2011

@caramilla tabulku spáchám...ale hned dnes to nebude😉 ale jinak určo...nepočítala jsem s takovou odezvou právě proto, že nedávno hromadka proběhla...já ji nestihla, tak se ráda šábnu napůl s kdejakým artiklem 🙂

crawler
14. sep 2011

@medvi11 s barvou teplákoviny souhlas, tak to se na něčem shodneme😉

esteruska
14. sep 2011

MTX bych se taky určitě přidala, jen se mi nechce ten můj balík (a bude asi velký, chtěla bych objednat wellsoft na deky) posílat přes někoho jiného. Takže si lamu nejspíš objednám sama na sebe a v ostatním se s vámi na něčem podělím, pokud to nevadí. Nebo by to mohlo jít ke mě, jak budete chtít. Jen do půli října jsem zasekaná.

daisyr
14. sep 2011

teplákovina tm. modrá se mi také líbí 🙂

mooncaa
14. sep 2011

@aerin Ty proužky, co jsi dávala odkaz se mi líbí všechny, takže se určitě přidám a k tomu nějakou teplákovinu v barvě asi toho nejtmavšího proužku. Chci to na čepičku a na tepláčky.

A čas, čím později tím lépe.

baskaj
14. sep 2011

a

katka888
15. sep 2011

planujem usit na gauc potah na tu sedaciu cast a kedze mala otapa sedacku, pooblieva s dzusom a obcas na gauci aj prebalujem, tak aby som nedavala na spodok pod ten potah gumu, tak ma napadlo nasit zo spodu latku s PULom.
co myslite kedze nemam skusenosti, dalo by sa? ak ano, kde sa da kupit latka s PULom? dakujem 🙂

mehlo
15. sep 2011

@crawler čau já bych se taky přidala, ale datum uzávěrky bych brala až tak na 9. října.

mehlo
15. sep 2011

@katka888 látka s PULem u monikajan

palosek
15. sep 2011

Ahojky, a to už jsem si říkala, že končím s objednáváním 😠 . Ale troška z MTX k 9.10. by se hodila 😀 . Jste mě nalákaly na ten finebrin... 😉

papajka7
15. sep 2011

daby dakujem,fakt ja tu chodim k vam na inspiraciu a zasnem co vsetko ste schopne usit,a ake ste zbehle v nakupovani materialu 😎 ,tak ak sa bude konat aj hromadna objednavka z moraviatextu na slovensko,urcite sa pridam,mam uz nieco obzrete 😉 ,chcela bz som teplakovinu,biobavlnku a to merino
ak sa vam pacil ten sedaci vak tak tu je strih,sila som podla neho 😉 http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=2159

crawler
15. sep 2011

@esteruska tak tu lamu si vem k sobě až se Ti to bude hodit a zbytek si zapíšeš do tabulky hned jak ji vytvořím, ju?😉

crawler
15. sep 2011

Holky, tak pokud to ostatním nevadí, tak uzávěrku 9.10. s tím, že 10.10. (pěkné datum🙂 ) to objednám, ju?

tak pokusím se spáchat během dneška tu tabulku, aby jsme to měly přehlednější😉

caramilla
15. sep 2011

@esteruska Já bych taky moc ráda nějaké wellsofty, mohla bych objednat s tebou, sama to množství nenaplním, můžu se přidat k tobě? Jaké barvy budeš brát?

esteruska
15. sep 2011

@caramilla ráda vezmu lamu i pro ostatní (3kg je na mě celkem dost🙂, uvažovala jsem o hnědé, limet a červené, tak uvidím jakou a kolik kdo bude chtít a podle toho po domluvě objednám. Kdo teda budete chtít lamu, napište přes IP do konce září, sem do diskuze asi nebudu už mít moc čas chodit.

@crawler díky moc, určitě se do tabulky přidám

ivuska.h
15. sep 2011

@caramilla Na Wendy jsou wellsofty od kila a jen o 2 Kč/kg dražší než na MTX, navíc větší výběr barev...

ivuska.h
15. sep 2011

Jinak Mylly stále není ani odeslané, zaplacené už je to dýl jak týden, tak nevím, co s tím dělají, asi teprv stříhají ovce 😀

crawler
15. sep 2011

Holky, zde je tabulka na MTX, uzávěrka tedy 9.10. To, co chcete přidat mi jednoduše pošlete v odkaze sem do IP nebo na email v tabulce uvedený.🙂

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?pli=1&k...

caramilla
15. sep 2011

@esteruska Super. Možná by se to dalo dát ke @crawler do tabulky třeba na jiný list??? Aby to bylo pohromadě?
@ivuska.h Jo jo, já vím. Mám od nich taky, ale co mi přišlo z MTX, tak mi bylo sympatičtější, je to trošku jiná "struktura".

Můj noční počin, u kterého jsem se vyřádila a hodně nasmála. Pro 4 denního synovce, za kterým doufám o víkendu s Jasmínkou vyrazíme. Zepředu usmívající se sněhuláček, na kapucce rozpadlý sněhuláček v letu, pro ty, kdo by to neidentifikova, co je to tam za bordel 😀 😀 😀
Sněhový koule jsou z Lamy z MTX. Jen pro žehlení to není ideální kombinace🙂

crawler
15. sep 2011

@caramilla jasan přidám to tam, ale ted musím pádit🙂