Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@saaralota já si to přišpendlím ke gauču nebo posteli
@martulinecek kuju,je to normoš plátýnko 🙂
@martulinecek díky, taky dobrý tip 🙂 je vidět, že už máte zkušenosti 🙂
@saaralota já začala teprv před měsícem 😀
@katka82 a střih je odkud?
@katkaela malá je nádherná, a fakt si užíva..... krásne si namaľovala...
@martulinecek jej tak to už nevím,myslím že to je nějaká stará Burda 😅
@katkaela jééé to je krááásnýý 😵 😵
@petkasv jj, je to ten "drevoplast" 🙂, táto zrovna je u rodičov na terase, je to duté vo vnútri. Oni kupovali na SK, ale my budeme mať tiež takú, len vo svetlom. Keď totiž na tú tmavú svieti slnko, nedá sa na ňu stúpiť bosou nohou. Dúfam, že tá svetlá bude OK. Asi budeme kupovať od Vašína v Brne, od nich máme aj podlahu vo vnútri.
baby nedávnu to niekto dával krásnu peňaženku, som vtedy nezareagovala a teraz to neviem nájsť rýchlo, nemáte strih?
@petkasv Naši to majú teraz 3.leto. Farba teda už nie je ako na novej, dosť to slniečko vytiahlo, už po prvom lete, ale stále je tmavá. Ma ani nenapadlo, že by to mohlo praskať. Neviem presne aký to má profil vo vnútri, ako sú tam tie dutiny veľké, ale myslím, že by to muselo byť niečo poriadne veľké a tažké, aby to prerazilo.
@petkasv za málo🙂, ja sa hlavne obávam toho prehrievania, radi chodíme v lete len tak na boso. Nechápem ako si tú tmavú može dať niekto okolo bazénu, naozaj sa na to nedá stúpiť, keď na to chvíľu svieti slnko. Vlastne som od začiatku, čo staviame, odmietala túto podlahu na terasu, ale manžel ma ukecal, že dáme svetlú, tak dúfam, že za tie prachy to bude OK

@katka82 krásný kalhoty kostkováný,z čeho jsou?