icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

palosek
8. sep 2013

@stassy koukala jsem do tab, že už tam 12m je 😀 😀 😀 😀 Takže budou, ne? 😉

evcounek
8. sep 2013

@lenasss prosím prosím smutně koukám já bych taky chteěla odkaz na tabuličku 😀

michamicha
8. sep 2013

@palosek jsem dorovnala 😀

kuna
8. sep 2013

@macin73 to je způsobů s těma tunikama, normálně nebudeš vědět, jaký zkusit první 😀 😀 😀

saaralota
8. sep 2013

@michamicha @stassy @palosek holky, já bych ráda taky od ally něco objednala, psala jsem jí IP, ale ještě se neozvala. Nemohly byste mi poslat odkaz na tabulku? Nerada bych to prošvihla. Díky.

diapozitiv01
8. sep 2013

baby davam do pozornosti, v Ally hromadke su doplnene vcerajsie novinky upletov:
http://www.lillestoff.com/product_info.php?info...
http://www.lillestoff.com/product_info.php?info...

macin73
8. sep 2013

@diapozitiv01 uaaaa, co mi to děláte??? 😕 😀

diapozitiv01
8. sep 2013

@macin73
Ja asi pri vas zbankrotujem 🙂)), som si to mala poriadne rozmysliet ked som kupovala masiny.
Toto je uplna zavislost 🙂))

macin73
8. sep 2013

@diapozitiv01 no to mi povídej... ještěže si to platím ze svého... jinak bych už byla asi v rozvodovém řízení 😕

lenasss
8. sep 2013
mahafi
8. sep 2013

@lenasss mně tam nejde psát ☹, ale chyba je asi u mě..

saaralota
8. sep 2013

@diapozitiv01 Mohla bys mi, prosím, poslat odkaz na tu Ally hromádku? Díky moc.

lip72
8. sep 2013

@lenasss Tak ta tabulka je bomba 😀 😀 😀 povedla se 😀

piecee
8. sep 2013

@lenasss mě taky nejde psát...ráda bych se přidala do tabulky 😀 😀

mehlo
8. sep 2013

@macin73 jo vlastní střih, vyvíjeli jsme ho ještě s ex, aspon na něco byl dobrej. Já teda ještě doufám, že se to nijak šíleně nevyhrotí a ex aspon trošku dostane rozum a u soudu to bude v pohodě. Už se to blíží- 18. září máme první

mehlo
8. sep 2013

@kuna díky. snad to bude v pohodě

lenasss
8. sep 2013

@lip72
@piecee
@mahafi už by to mělo jít omlouvám se zapoměla jsem tam dát,že můžete upravovat.Tak kdo chce může se přidat 🙂

medunka21
8. sep 2013

@lenasss tiez sa rada pridam,ale pod podmienkou,ze to bude urcite,ale urcite v ruzovom!!! 😵

piecee
8. sep 2013

@lenasss děkuji přidala jsem se ..fakt super hromada k této se moc ráda přidám 😵

lenasss
8. sep 2013

@medunka21 tak já bych to taky brala v růžové 😀

mahafi
8. sep 2013

@lenasss ach jo.. já ale nevím, v jaké barvě bych ráda... bude i řádek na "je mi jedno jestli kluk nebo holka" ? 😀

macin73
8. sep 2013

@mehlo tak držím pěsti

macin73
8. sep 2013

@lenasss já bych se hned přidala, ach jo... 😕

macin73
8. sep 2013

Dotaz asi na @bibu... po prvním praní se velurova nazehlovacka lehce odchlipla... nazehlila jsem moc krátce a stačí prezehlit? Nebo už to lepidlo po vyprani nebude tak fungovat? Díky!

anitramv
8. sep 2013

@diapozitiv01 Mohla bys mi, prosím,také poslat odkaz na tu Ally hromádku? Díky moc.

anastazieb
8. sep 2013

@macin73 přižehlovala jsem několikrát, lepidlo tam pořád je 😉

soso
8. sep 2013

@michamicha to si za jeden vecer vsetko postila? wau, krasne...
@diapozitiv01 krasne vecicky, ta farmarska latka sa mi paci, hlavne ten strom, "ze 4 rocne obdobia"🙂

Baby, od piatku mam doma stoj🙂 OL Brother 3034D...tak sme vcera (aj s mamou) skusali...vysledok prikladam, fotila som to v noci a dnes uz od rana ho mala nosi🙂

Mam kopu otazok, budem sa pytat postupne, aby ste ma nevyhnali, lebo je toho vela🙂) Napriklad nechapem ako robite ten okraj (taky dole pekne zvlneny...posledne tusim @kuna a aj @petkasv ho casto pouziva)...ja si mozem volit sirku stehu od 5-7 mm, ale vy to mate menej, ze? ako mam tie kolecka nastavit?

a este sa chcem spytat...ako mate nastavene nite? Ja som sila s lillestoffu a mam ich 4,4,4,5, ale neviem, ci je to ok?

Peknu nedelu kocky🙂

evcounek
8. sep 2013

@saaralota prosím odkaz na Ally hromádku? děkuji

lolelole
8. sep 2013

Nazdárek dámy, jen takový dotaz. Zima se blíží, tak zvažuji co použít na zahřátí toho našeho drobečka v šátku. Koukala jsem že jsou nosící bundy ( na to si rozhodně netroufám) a kapsy (to bych snad zvládla + tady máme nějaký nevyužitý soft). Nemáte někdo tip, kde bych našla nějaký rozumný střih ? Případně zkušenosti nosící bunda vs. kapsa. 🙂 mockrát děkuji 😉

michamicha
8. sep 2013

@soso včera jsem ušila jen ten žlutý komplet a pak ještě kojící triko, ale fotku mám jen na blogu
http://bymicha.blogspot.cz