Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lenasss tyjo tk ta je úžasná 😀 😀
tričká pre najmenšiu, nejak vyrástla :D. mikina pre najstaršiu. výmena PD za iný materiál ako je ZD
Holky, byla jsem dnes v MTX
Měli tam posledních pár kilo toho pruhovaného výplňku!
Pokud máte zájem o hromádku tak honem, neb přes víkend může být pryč. Jestli bude zájem, udělám tabulku.
Barvy byly - šedá+limeta
- šedá+ tm.modrá
-šedá+modrá a tu jsem vzala, mám doma 3m volné, kdo by měl zájem
a k tomu do kombinace
- výplněk královská modrá, tu mám taky doma a volné necelé 2m
pak jsem ještě vzala co měli zbytky
- patent hladký růžový,mám volných cca 0,7m
- patent hladký limet, volný 1m
- patent žebrovaný sv.hnědý - 1m
teplákovina počesaná tm. modrá - 5 m
termofroté počesané - 3 m
kdo má zájem pište, ať mi to tu neleží 😅 😀 😕
@katka82 bioberánka tam měli ve zbytku, něco přes kilo a cena kolem 600,- bez dph 😒
@mooncaa růžový patent je světle růžový, jiné barvy tam byly, ale já jsem brala jen co měli ve zbytku, abych toho neměla moc doma 🙂 Ale když si řekneš barvu, tak minule mi říkali, že z těch patentů mi střihnou i nějaký ten metr. Ten výplněk pak dám do tabulky
@bordino myslíš tu šedomodrou , co jsem dala fotku? a 2m tm. modré počesané teplákoviny, ju?
@denimaty 2 m počesané jsou tvoje a na tu tm. modrou a ostatní pruhovanou teplákovinu udělám tabulku
@jitu22 myslíš ten počesaný tm. modrý? je tu poslední metr 😉
Holky, já bych toho vzala i víc, ale bojím se, aby mi v tom nezůstaly peníze, jen ten dnešní nákup mě stál 4000,- bez pár kaček 😅 mají ta v těch zbytcích toho vždycky hodně, teď převážně teplákovina.
jdu udělat tu tabulku, prosím strpení, ještě jsem to nedělala, bude to boj 😀
@arlette nemají tam náhodou melírovanou šedou teplákovinu? Tu bych potřebovala...
@anastazieb teplákovinu tam měli tm. šedou a sv. šedou - ta šla hezky do kombinace s tou pruhovanou
@arlette tak pokud tam ještě půjdeš, vzala bych 2m té světle šedé... Díky
Vidím že tu sa šije o 106 🙂 Verím, že do detského oblečenia sa čoskoro pustím aj ja 🙂

@laeela metřík navíc bych měla 😉kdyžtak mi písni do IP 😉
@lenasss jééé tak tomu říkám BAMBULE 😀 😀
@anitramv super capáčky 😵
@bordino jak bylo na dovče?gatě i pýžo super 😵