Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Jej, dakujem ste ma potesili. Usila som nejake pre moje baby...potom chceli nejake kamosky...a este skusam nejake predat na Sashe 😉
Je to teplakovina a vo vnutri podsite barančekom....
A islo to celkom rychlo...jena mikina komplet tak 2 hodky....coz na seba povazujem za vykon 😀 Dokonca pri tretej som uz ani nemusela paat zips 😀 😀 😀
Nevíte, kde by se dala sehnat podobná plavkovina? http://www.unique-vintage.com/blog/wp-content/u...
střih už mám, ale z jiné to není ono
když už jsme u těch bylin v těhotenství, tak bacha i na koření hřebíček a skořici. Můžou způsobit potrat nebo předčasný porod. Jinak souhlasím s názorem, že v těhu se nesmí skoro žádné byliny. Hodně jsem se o to v těhu zajímala a zjistila jsem, že v každý knížce píšou něco jiného, takže jsem došla k názoru, že nejlepší je se bylinám vyhnout úplně. Jestli mě pamět neklame, může se kmín. 😀
@palosek kloktat mám taky povoleno, dokonce i jako prevenci kvůli spálové angíně. To je lokální použití, to by vadit nemělo a ta trocha, co omylem polkneš, podle mě taky ne. Podle mě furt bezpečnější kloktat šalvěj než mít ATB a nebo nedej bože tu spálovku, tak je prý v těhu dost blbá.
@abigail1 Vyhnout a nebo používat v malém množství, to si myslím, že nevadí. I když třeba v restauraci mám v omáčce rozmarýn, tak to nevyhazuju. Skořici miluju, takže té v zimě taky neodolám, ale prostě v rozumném množství. Hřebíček do rýže taky běžně dáváme, ale je to o tom množství, svařák s hřebíčkem a skořicí každý den by asi ideální nebyl 😠
@bordino http://thefabricfairy.com/black-and-white-strip... jen se Ti prodraží doprava a proužky jsou asi o něco užší.
@evaon tie mikiny sú fakt bezvadné.. originálne a fakt využiješ všetky zbytky
@evaon Famózne mikinky 😉
@bordino pohlídej si flex-tex. V sezóně mívají moc pěkné, ale teda proužky jsme tam za poslední dva roky neviděla. Zato pěkné puntíky.
A co tohle??? http://www.roolltex.cz/latky/plavkovina-potiste...
nebo tohle http://www.lena-pradlosluzby.cz/album/plavkovin...
@sufik1 já mam pěknou plavkovinu z flex-texu, ale už 2 roky a od ty doby jsem tam nic moc pěknýho taky nezahlidla ☹
díky za tipy, super!
Hezke odpoledne, prosim, je na siti obloucku na OL nejaky figl nebo jsou to kilometry nasitych obloucku, ze to mate na plenkach tak hezke?
Kdyz nechavam latku orezavat, tak se mi tam casto nakrabati a zajede do ni spodni jehla a uz to nesije. Kdyz orezavat nenechavam, tak to zas neuhlidam a mam volne smycky 😨

@denimaty a receptíček na kaiserky by byl? 🙂
@evaon parádní mikiny 🙂 rukávy vypadají zajímavě, musím to někdy vyzkoušet.