icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

janula18
11. jan 2014

@alenf dik. Je to ta reflexna paspuka? to sa všije medzi dve látka a vidieť len kusoK, či ako sa to všíva?
A ako je to s objednávkou odtial, dá sa platiť normálne v eurách, majú na slovensku účet

bulinka
11. jan 2014

@anastazieb taky bych si nějaká autíčka vzala 🙂

alenf
11. jan 2014

@janula18 presne tak,je to paspulka,je dobre hrubá,teda keď ju všiješ je aj výrazná!Nestráca sa ti v tej látke napohľad.Gábinka má aj na Slovenku účet,napísala som objednávku,potvrdila mi ju,dala podklady na úhradu,uhradila som prevodom v €,a do týždňa od podania objednávky som to mala doma,super rýchle🙂.Ako veľmi ti to súri?Budem zase aj ja brať asi takéto veci opäť.

anastazieb
11. jan 2014

@bulinka napíšu ti 1m zelených? Ty modré nevím, kolik toho pošlou, kdyžtak si tě napíšu jako náhradnici?

kamishek
11. jan 2014

@janula18 @alenf holky, ne že bych vám do toho chtěla kecat, ale proč si to neobjednáte přímo z VTC, když @kryska5 psala, že teď máte na Slovensku VTC hromadku? ;)

bulinka
11. jan 2014

@anastazieb dobře 🙂

alenf
11. jan 2014

@kamishek nepostrehla som to tu🙂

crawler
11. jan 2014

@rina76 šmankote, to je nádhera 😵x--) chybí smajlík "klobuk dolů"

zojec
11. jan 2014

baby slovenky, aj tie co ste vo vtc hromadke, nechcete z tejto gumy? http://www.vtc.cz/sk/vyrobok/53961/pruzenka-plo... .. v navine je 25m, ja potrebujem tak 5-10metrov :D
a este ma zaujima tato, ale tam je navin 100m, potrebujem tak 30, nikto si nechce prihodit? do legin je ako stvorena :D http://www.vtc.cz/sk/vyrobok/54001/pruzenka-plo... 😉 😀

mitape
11. jan 2014

@alenf je to na tej strane kde si dávala foto manželovej bundy, nad ňou 😉
@janula18

anastazieb
11. jan 2014

Všechny IP jsem si zapsala, takže zatím to wendy stopuju, uvidíme, kolik pošlou. Díky 😉

winnyfred
11. jan 2014

Dnešní počin, ale není moc čím se chlubit moc se nepovedla :(

aerin
11. jan 2014

holky uplne cirou nahodou, nemate nekdo doma navic metrik teto latky?
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
😅

nebo nechcete objednat?😀 ja bych vzala klidne kilo, ale tri nee

aerin
11. jan 2014

@sinala ha! diky! jak se objednava z SK?😀

sinala
11. jan 2014

@aerin normálně, posílají za české poštovné 🙂 a platíš v korunách na český účet

aerin
11. jan 2014

@sinala tak ja jdu na to, diky 🙂

aerin
11. jan 2014

jeeeezis, ale to je drahyyy 😅 fakt se ke mne nechce nekdo pridat na tom MTX?

mahafi
11. jan 2014

@aerin já mám ty velrybky v bledě modrém.... možná bych tak metřík růžových užila do kombinace... 🙂

koki_melo
11. jan 2014

@aerin a co je z MTX k mání?

aerin
11. jan 2014

@koki_melo shanim jen nekoho kdo by se se mnou podelil o 3kg toho bio oboulicu, vic toho objednavat nebudu 🙂
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

koki_melo
11. jan 2014

@aerin pro moje čuňase bych mohla vzít leda něco černýho 😀

aerin
11. jan 2014

@koki_melo 😀 ja to chci na pyzamo 🙂

petkasv
11. jan 2014

trochu vám to tu zaplevelím, dneska jsme oslavili manželovi 40tiny a moje narozky 🙂 manžel dostal slaný dort od mojí mamky a mého bráchy, má to být amerika, a povedla se jim 🙂 no a pak lístky na koncert a na víkendový pobyt bez dětí 😀 😀 😀 a hlavním dárkem bylo, to poznáte 🙂

bulinka
11. jan 2014

@petkasv tak to musel být manžel asi naměkko 🙂, krásný obraz

petkasv
11. jan 2014

@bulinka to byl, děkuju 😉

barcav
11. jan 2014

@petkasv krásný a vše nej k narozkám 😵

petkasv
11. jan 2014

@barcav díky 😵

petule55
11. jan 2014

@aerin mohla bych v domácích zásobách oželet metr modrých velrybek (podklad je taky bílý), kdybys chtěla... kupovala jsem to pro malé miminko, ale nějak rychle mi vyrostlo 🙂

mooncaa
11. jan 2014

Já bych radši modré velrybky, i když růžovky by také šly.