Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Přidávám jelínky pro malou, nutně je musela mít taky, dokonce včera se mnou chvíli nemluvila, když jsem řekla, že ušiju až druhý den. 🙂
Záplatu jsem dělala poprvé, dala jsem jí hezky doprostředku a vůbec mi nedošlo, že loket bude jaksi jinde. Tak příště. 😀
A sorry za blbé foto, ale foťák má manžel v autě a až dorazí, tak už nebude světlo.
@veronik77 Kdepak, s dětmi je u nás už konečná, i když je to škoda, protože maličká je od kluků 6 a 8 let a bude to tak trochu jedináček, ale asi to tak mělo být🙂
Mám hotovu zakázku, konečně, dost jsem ji odkládala. Začala jsem už včera večer, o půlnoci šla spát a dnes jsem na tom dělala v podstatě celý den. Snad to zákaznice odsouhlasí a nebudu muset už nic dalšího došívat. Budou mít jiné uchycení, proto to mám jen přilepené lepící páskou k zábradlí.
Týden na horách a popíšete dvacet stránek, tak to jen prolítávám 😀 Pěknej kus práce jste zase odvedly, se nad sebou budu muset zamyslet a začít něco dělat 😒 Snad jsem to nepomotala a na nic nezapomněla 😅
@sinala dodatečně vše nej a gratuluji ke COL 😉 a ten obraz je fakt nádherný
@denimaty krásné softky, ta kočička je boží 🙂
@jieff nezkoušela jsi malovat gelovou fixou? Mám na to zálusk a říkám si, že by to šlo lépe než klasickou. Jinak krásné kníry 😵 A super tip na cedulky.
@kamishek ta mužova mikina je fakt bomba 😵
@zuzkasim nádherné obaly a to lemování je krásně pečlivé 🙂 moc pěkné tričko z tulipánů se také chystám. A ty zástěny jsou super. Mě tu už dva měsíce leží látka na domeček pod schodiště a ne a ne se dokopat 😒 .
@petkasv dost dobrá včelka Mája 🙂 a krásná nová profilová fotka.
@caramilla jako vždy fakt krása, lentilky mě dostaly 🙂 a pak ty bodyčka s cedulkou, fakt profi luxus 😉
@sufik1 bomba soft gatě
@winnyfred teda to je nádhera 😵 😵 . Obdivuji jak se aplikace nikde vůbec nekroutí, jsi machr. A i ta mimi soupravička je boží.
@zuzu_epona krásný bobří komplet
@zikie pěkná nadílka triček 🙂
@anastazieb super bodyna
@daisyr moc pěkná mikina
@evaon krásné šatičky i mikina
@crawler super kukuč i rukavičky 🙂
@jemi krásný komplet a super pyžámka
@laeela krásná látka, ta by se mi šikla pro kamaráda jelena 😀
@mitape ty kalhoty s tričkem jako komplet jsou nádherné
@diapozitiv01 tak oni sa rada predvádzajú, to vieš 😀 nie sú to nonity. strih je ottobre 4/2012 model19. podľa toho som dávnejšie šila kamoškyním slečnám a sedeli super. tak som teraz použila na softky a aj rifle.
tak tvoje kúsky sú tiež pekné a aj ostatných 🙂
ďakujem vám všetkým za like či koment, poteší 🙂
@terezita já mám takovou radost!!!! Moc ti gratuluju a moc ti to přeju, já už měla podezření delší dobu, ale bála jsem se zeptat. Jsem fakt tak happy, že kdybych neměla trochu větší pupek, tak tu skáču radostí! 😎
Hlavně, ať vše vyjde na 100%, jak si přeješ! 😵
A výtvory krásný, ale ty až po tom pupíku 😀
Jinak mě zaujala na MTX tahle novinka http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Ale nevím, zda budu šít teda ještě tolik plen teď 😀
A viděly jste toto? To musím mít!!! http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

@zuzkasim tak u dalsiho mimi😀