icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

jieff
2. feb 2014

@terezita hezky, to bude zase přibývat výtvorů 🙂 Gratuluju. I k pindíkovi. Kluci jsou super!

jemi
2. feb 2014

@terezita velká gratulace 🙂 náš tam má taky pindíka navíc, ale teď už doufám, že to tak fakt bude, protože jsem nakoupila a našila hodně klučičích věcí a už se i na klučinu těším, tak doufám, že na sále k žádnému překvápku nedojde

kuna
2. feb 2014

@terezita moooc gratuluju!

mooncaa
2. feb 2014

@terezita Super zpráva. Gratuluji. Tady je to v poslední době babyboom.

jieff
2. feb 2014

@anfei gelový fix jsem nezkoušela, ani jsem nevěděla, že takový na látky je. Asi budu muset zajít do výtvarných potřeb. Ten můj fix je z galanterie..taková nouzovka za 12Kč, ale měl by držet...

zikie
2. feb 2014

@terezita No tak to je paráda!!!! Moc gratuluju!

zojec
2. feb 2014

@terezita jeeeej, gratulkaaa 😉 a neboj na pindura si rychlo zvyknes :D

monr
2. feb 2014

@terezita super, obrovská gratulácia, 🙂

bury
2. feb 2014

@terezita - gratuluji k pindíkovi 😉 kluci jsou super 🙂 a opravdu jsi to hezky vymyslela, jak se "prásknout" 😉

terezita
2. feb 2014

@mooncaa joo, tady jsou i na ta mimina hromadky.. akorat jsem se pridala se zpozdeni, bo mam vzdycky problem s vcasnyma platbama.. 😀

a_lexa
2. feb 2014

@terezita taky se přidávám s gratulací 🙂 A trička jsou krásný.

stassy
2. feb 2014

@terezita Prijmi prosim mou srdecnou gratulaci, u Tebe z takove noviny mam obzvlast radost. 🙂 Parada, fakt. A ze kluk.. aspon bude mit Em partaka na lumparny. 😉

baarca
2. feb 2014

@terezita Gratuluju! Ale kuš, nic mu nepřebývá, co by to bylo za chlapa bez pindíka 😀 A praxe v šití klučičích věcí máš taky dost.

anastazieb
2. feb 2014

@terezita taky moc gratuluju!!!!!

mooncaa
2. feb 2014

@baarca Tobě taky gratuluji k těhotenství.

a_lexa
2. feb 2014

@baarca také gratuluji 🙂

caramilla
2. feb 2014

@terezita no, tak my dvě jsme tu tu hromadu kdysi zakládaly, některé nás sice předběhly a jejich děti už skoro chodí, ale hlavně, že dodáno dostali už skoro všichni a ti, co ne, tak pevně věřím, že se už fakt brzo dočkají 😠

terezita
2. feb 2014

@caramilla joo, to uz je taky nejaky ten rok.. 😀

macin73
2. feb 2014

@terezita tak ještě jednou ofiko velká gratulace 😎 😵 - ale že těch kluků teď bude, co???? 😝

stassy
2. feb 2014

ženské, já vám ty rostoucí pupíky normálně závidím. 😀

palosek
2. feb 2014

@terezita 😵 😵 😵 😵 krása, gratuluji 😀 😀 😀 😀 😀 Tak když je letos ten rok kluků 😅 , že bychom se přidali ???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenasss
3. feb 2014

@terezita
@baarca veliká gratulace !!!!!!!!!

petkasv
3. feb 2014

@palosek já to včera říkala chlapovi, že když se letos přidělují kluci, že bychom se měli přidat 😀

anfei
3. feb 2014

@baarca @terezita holky moc gratuluji 🙂 a teda i trochu ty bříška závidím 😅

terezita
3. feb 2014

@macin73 no v cervnove jsou snad jen dve holcicky, jinak sami kluci zatim..

alenf
3. feb 2014

Pánska tepláková mikina(zatiaľ bez teplákov🙂 ),teplejšia.A druhá foto je detail vrecka jednovýpustkového.

crawler
3. feb 2014

@alenf super, jsi strašně moc šikovná!x-.)
@terezita těším sena Tvé chlapecké výtvory- na Tvoje kombinace barev atd atd...bude to paráda 😵

lillyzelvicka
3. feb 2014

@terezita @baarca holky gratulace 🙂

jemi
3. feb 2014

v roce 2013/2014 (počítám i ty co se ještě jenom narodí, ale vědí co to bude) se narodilo/narodí v okolí cca 20 kluků a jen 2 holčičky

a_lexa
3. feb 2014

@alenf Parááádní. 🙂