Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky, omlouvám se ohledně MTX, jsem nachcípaná, sotva se plazím, pro látky dnes nejdu. Až zítra ráno. Fakt se necítím, zítra už to bude určitě lepší. Bojuju s bacilem, co to jde, musím ho vyhnat, hajzlíka.
baby, uz ste niesli stroj do servisu, lebo ste nevedeli nastavit napnutie tak,aby to silo??? uz som vytiahla aj stary dobry brother a ten tiez nejdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobre, spodna nit stale nie je dobra pevna, hlavne na cikcaku, ale ani rovny sev nejde 100ˇ% .. som uz na prasky :(
Jsem nucena koupit nový šicí stroj, Po dvou a půl letech používání, ne nijak extrémním jako u mnohých z vás, mi přestal fungovat motor a výměna by vyšla na 2000, což mi přijde dost. Takže hledám nový, poraď te, prosím. Cena tak cca 5000.
@kusepa já mam už 5 let tento: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?zbozi... 😉 a jsem moc spokojená 😉
@bury já sila tyhle a sedí dobře i když už Tonda nosí 110 http://www.livingwithpunks.com/2010/07/free-pat...
@saaralota já už právě proto gumu do rukavic nedávám, buď tlačí a nebo padají, dělám náplet + gumu na olivku, fotky jsem sem dávala a nebo jsou na blogu 😉 Jsme s těma rukavicema spokojené tak, že když je Jasmí nechala u bráchy na horách, myslela jsem, že mě švihne, ale naštěstí je jaro, tak rukavice netřeba...
@kuna mikina je úžasná!
Ty tutusukénky mám taky ráda jen ty, co směřujou dolů, ty moc baletní odstátý ráda nemám. A mám ráda tyl, co je jemný a právě padá dolů a neškrábe, ale ten neumím koupit jako surovinu, tak kupuju už hotové sukénky. Pompovou nosíme jen do kostela a na lepší.
@petkasv já už bych byla taky ráda, kdyby to bylo za mnou, jelikož už mám dosti potrhaný břicho, což už fakt bolí, mládě furt roste, takže to asi bude docela mazec 😀 Prvňáček měl přes 3,8 kg, ale to bylo v klídečku, tak jsem zvědavá. Já Vám dám vědět, jak už bude na světě, mamináč jeden 🙂
A proto, kdo po mě ještě něco potřebujete, tak rychle pište, dokud jsem na příjmu a schopná ještě něco vykonat 🙂

@bury ak ma niekto nepredbehne, tak ti pomeriam choru dceru ked vstane 🙂 zasteru som sila, ale je v skolke, uz nepamatam velmi rozmery 😒 ale od pasa dole cca 20-30cm, urco nie viac, teda ak chces po kolena.. viem podla sukien co som sila 😀