icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

kamishek
17. feb 2014

@zojec někdy na tu techniku pomáhá ji i jenom povozit autem 😀 mamka takhle "opravila" server v práci 😀 😀 😀

bury
17. feb 2014

@katka82 - no to obšívání kytek moc na jedničku není, ale na to, že jsem to dělala poprvý a fakt blbě vidím (a ještě nemám průhlednou patku), to zase taková hrůza není 😉

katka82
17. feb 2014

@bury no znáš to...učený z nebe nespadl 😉 😀 taky nemám průhlednou patku 😉 😀

bury
17. feb 2014

@katka82 - na tu patku to svádím, ta je rozhodující 😀 😀

jieff
17. feb 2014

@kamishek ta tvoje profilovka je super. Krásně se na mě směješ🙂

kamishek
17. feb 2014

@jieff díky za pochvalu 😵 už mám vysledováno, že když se na fotce neusmívám, tak vypadám jak debo, tak se směju pokud možno vždy a všade 😀 ale je to pak už tak trochu nuda 😀

bury
17. feb 2014

@kamishek - často mi někdo tady říkal, že mám "divnou" profilovku, tak jsem si jí teda po tvém vzoru změnila na usměvavou.... 😉
že se všude směješ určitě nuda není 😉 😵

kamishek
17. feb 2014

@bury mi se líbila i ta tvoje předchozí, ale tahle je taky fakt moc pěkná 🙂

kamishek
17. feb 2014

prosím, vykopněte mě někdo od toho kompu, potřebuju došít tašku a předělat trošku leginy z climu... a děsně se mi nechce 😝

koki_melo
17. feb 2014

Přicházím s křížkem po funuse neboli ze zimní softkou po zimě...
Střih Farbenmix Philippa, ač jsem byla upozorněna, přesto jsem ji střihla tak tak, svetr se pod ní asi nevejde, ale jak to tak vypadá, asi už ani nebude potřeba. Jinak sedí perfektně, dokonce i kapuce bez nějakých stahovadel a gumiček. Jediné, co jsem nezvládla, tak byly kapsy na zip, prala jsem se s nima dlouho, zevnitř nebyly moc hezké, tak jsem je nakonec zrušila a musím je natrénovat. Drobné chybky se asi najdou, ale jinak jsem spokojená. Hlavně se stroji, že vše prošily bez úhony a jakýchkoliv problémů. Nakonec jsem zjistila, že jsem vše šila stretchovýma 70 😀.

mahafi
17. feb 2014

@bury pěkná profilovka 🙂

@koki_melo super bunda 🙂.

caramilla
17. feb 2014

@kamishek profilovku jsem ti taky chtěla pochválit hned jak jsem ji viděla 😉

bury
17. feb 2014

@koki_melo - bunda je parádní 😉 a svetr už se fakt asi potřebovat nebude, takže dobrý 😉

kamishek
17. feb 2014

@caramilla díky 🙂

terezita
17. feb 2014

@koki_melo svetr se pod to vejde, ono to nevypada, ale ten soft je pruznejsi.. taky kdyz jsem usila emine prvni, tak mi to prislo moc ouzky, ale narvalal jsem pod to i mikinu z lamy 😉

jieff
17. feb 2014

@bury tyjo to je úplně jiná ženská🙂 teď hezky záříš!

ucitelka70
17. feb 2014

@bury, @kamishek a ostatné....... úsmev každému pristane, ste kočky.... @koki_melo bunda super.... a nie je úzka.... bude aj na jeseň, uvidíš

nelibeli3
17. feb 2014

Dievčata prosim dajte link na nejaku stranku kde su strihy na stiahnutie, potrebujem hl.bolerko k šatam, ďakujem 😅

ucitelka70
17. feb 2014

@nelibeli3 sufik má na blogu uverejnené free stránky

bury
17. feb 2014

@jieff - no jooo, já vypadám každou chvilku jinak - měním dost barvu vlasů 😉 a ta v profilovce byla už fakt hodně stará 😉

mitape
17. feb 2014

@koki_melo bunda je pekná cukríková 🙂

ucitelka70
17. feb 2014

trošku inšpirácií na aplikácie @kuna a ostatné http://mari-onetti.blogspot.sk/search/label/apl...

petkasv
17. feb 2014

@ucitelka70 myslím, že tyhle stránky @kuna zná 😀 😀 😀 😀 😀 😀 paní jede v ptáčcích, že 😀

nelibeli3
17. feb 2014
koki_melo
17. feb 2014

@ucitelka70 Nádherné aplikace!!! Když má člověk pocit, že už není úplná hatla patla, tak pak vidí podobná díla a dojde k názoru, že je pořád hatla patla. Tohle až jednou vyprodukuju...paní má ráda kojoplyš 🙂.A ptáky 😀

nelibeli3
17. feb 2014

@terezita dakujem 😀 😀 😀

terezita
17. feb 2014

@koki_melo a pani ma taky vysivaci masinu..

karchinka
17. feb 2014

@ucitelka70 to tričko s velrybou je úžasné... díky za inspiraci!!! 🙂 jinak zas většina pro holčičky... 😠