Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@crawler Jill sa fakt dá cvičiť podľa youtube, a ako písala @zojec kúpiť podľa toho, čo sa ti najviac zapáči.
ja som začala vlani, tak som si odpísala koleno, že 3 mesiace som cvičenie ani nemohla vidieť. potom zas prišla choroba a schudla som nečakane behom mesiaca 10kg, aj keď za tú cenu to neprajem nikomu.
a teraz, keď konečne je človek fit, všetky problémy z minulého roka konečne poriešené, tak ma zloží nejaká viróza a zas je po cvičení 😠 ale potom sa iste pustím do toho znova. (inak ako cvičenie sa mi páčil aj program na xboxe s názvom Active 2, tam to fakt bolo super, opravovalo to pohyby, nepustí ďalje, kým nespravíš správne. inak na tieto veci je xbox nezaplatiteľný. športové hry (decká žerú hlavne bowling, pingpong), fajn je zumba, ten active2, a ešte túžim po joge.
@argo1 bunda je fajn, a že to dlho trvalo? ja som softku pre menšiu strihla ešte v novembri tuším, a stále ne je hotová. stále mi blbol stroj pri prešívaní okolo zipsu (tipujem, že kvôli stylefixu, stále mi lepilo ihlu), tak som to odložila, a to zostáva len olemovať spodok lemovačkou a bude hotovo. A tak sa mi do toho nechce. 😉
@koki_melo cvičím každý den tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=ZSAUD9r2DRw😉 a pak si k tomu dávám další posilování-bříšní pekáč,vnitřní stehna,šikmé břišní svaly atd... vždy alespoň 2 posilování a další den zase jiná 2 posilování 😉
@a_lexa - ftipáááálku 😀 😀 😀 nevím, jestli mám. Zaúkolovala jsem taťku, kterej byl jako PRDUCH dneska v práci, takže tam měla ráno naklusat 🙂 volám domů, ale mamka s někým kecá na Skypu - mě napínají 😀 ale asi mám, myslím, že tam táta stal s ostatníma důchodcema hned v sedm ráno 😀 (to bylo řečí ..... ale co by neudělal pro dcerušku, že?)
@elixia moc krásné věcičky
@kuna krásné ovečky
@bordino chameleona jsme poznala hned 😀 úžasnýýý a kočička s chřestýšem to už mi spadla brada 😀
a proužkatý dodýna jsou boží , kabelka je krásná
@sufik1 nádherný 😵 😵 😵 mašinky jsou úžasný
@ucitelka70 no supééér 😵 😵 😵
@zojec krásný tričko 😵
@caramilla krásný bodýnka 😵
@kuna krása
@jieff úžasná mikča
@danielahe krásné 😵
@evaon ta duhovaná ta je 😵 😵 😵
@anfei ještěrky jsou krásný 🙂
@laeela bojovné ovečky mě dostaly 😀 😀 😵
@alenf mikča je super 😵
@crawler no cena je fakt vysoká, ale myslím, že to stojí za to, dekcá si to fakt užívajú, dokonca ja muž na tom často hráva, ale aj športuje, je to fakt pre celú rodinu. len treba dávať pozor, ak niekto býva v byte, a pod ním bývajú ľudia, ten dupot je občas zaujímavý 🙂
a je to fajn aj na rôzne oslavy, vlani sme mali takú menšiu oslavu doma, svokor a švagrovci hrali ako o dušu, toľko som sa dlho nezasmiala. a hlavne, ak sa divák nepozerá na xbox, ale na cvičiaceho, tie zaujímavé kreácie stoja za to.
@petkasv Teda, to tričko je dokonalé, jsi ty tvářičky vyšívala ručně???
@bordino Líza je taky tvoje práce??? A Jáša má parádní čelenku 😀
A všichni cvičící koukněte sem určitě si vyberete http://www.youtube.com/channel/UCD0nBMLdq_KbIK9... a na bůčky je výborné tohle
Dá se něčím vyprat lihový fix? Asi ne, co....?
@snowwitch jo taky, přišla mi biobavlna z MTX a ona nutě potřebovala kočičku, tak jsem rychle rychle abych měla pokoj spáchala takovou hrůzu od oka s tím, že si s ní stejně nebude hrát (jako s milionem mnou šitých hraček) a oni se o ní porvali a od tý doby jí nosí všude s sebou, má celý šatník a nutně čebovala stejný šaty 😀
@snowwitch ...tak jsem si pustila paní černosku, mladá mi kouká přes rameno, pak na babu a prej MAMINKA JE TLUSTÁ...hustýýýýýýýýýý 😀
@saaralota možná časem, ale obávám se, že ne...jedny tepláky máme taky zadělaný, trochu to vybledlo, ale žádnej hit ☹ ale je pravda, že jsem nezkoušela nic speciálního...
Jo holky včera jsem projížděla net a našla jsem docela pěknej návod na tu výpustkovou kapsu: http://www.nastejnevlne.cz/2014/01/vypustkova-k... 😉 po 10-ti přečteních jsem to snad asi i pochopila 😅 😀 😀 😀
teď s manželem máme 30-denní dřepovací výzvu, je to hnusný a nudný 😝 Ale hrdost mi nedá, abych se na to vykašlala. Taktže poctivě dřepuju, abych to měla ten den už za sebou a měla konečně od těch hnusných dřepů pokoj. Dneska 190. Už se blížíme ke konci, konečně 🙂
A pak se chci s kamarádkami pustit do 30DS, chceme zpevnit poporodní břicha a vůbec tak nějak celkově. Já hubnout nepotřebuju, jsem od přírody celkem hubená, ale všechno s ena mě klepe, jak jsem s dětmi doma a nedostanu se ven. Resp. na taková ta organizovaná cvičení bych se bez problémů dostala, ale to mě strašně nebaví a je mi líto za to dávat peníze. Bavilo mě hrát squash nebo badminton, ale to je teď koplokované, všichni spoluhráči jsou normálně zaměstnaní lidé, takže nemáme žádný časový průnik.
Ale na jaře bychom si chtěli konečně koupit kola, tak snad ta fyzička půjde nahoru tak nějak mimochodem při výletování s prťátkama.
ohledně kopírování http://www.fler.cz/blog/stop-copy-27960

Tak moje dnešní rychlovka 😀 zítra bude mít B. náročný den, tak jí ho chci trochu ulehčit 🙂