icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

laeela
27. feb 2014

@allymally taky se přidávám ke gratulacím, super, že už to máš za sebou a malého při sobě. 🙂

zikie
27. feb 2014

@allymally Moc gratuluju! Paráda, že už máš maličkého u sebe! Jak se vlastně jmenuje?

katka82
27. feb 2014

@koki_melo 😀 😀 teď jsem si poprskala klávesnici 😀 😀 😀 pěkně jsi to shrnula 😉 😀

katka82
27. feb 2014

@zikie ledy už byli prolomeny 😉 tož moc držíme palečky ať už to máš taky za sebou 😉

zikie
27. feb 2014

🙂 No nejpozději v pondělí to holt vezmu stejnou cestou jako allly. 🙂

danielahe
27. feb 2014

@allymally velikanska gratulace k prckovi, tak hlavne, ze uz to mate za sebou 😉 😵

argo1
27. feb 2014

@allymally Gratuluju a přeju vše nejlepší do života 🙂

palosek
27. feb 2014

@allymally přidávám se k řadě gratulantů 😀 Jsem ráda, že jste v pořádku 😉 Malý ti dal asi dost zabrat(dle váhy), ale krásný čas 😀 😀 😀 😀 Ať jsi brzy v kondici 😉 😀

palosek
27. feb 2014

@zikie taky na tebe furt myslím 😉 že by nedělňátko??? 😀 😀 😀

zuzkasim
27. feb 2014

@allymally Velká gratulace! Měla jsi to nakonec rychlé. Ať jste oba v pořádku a užíváte si spolu všechny ty krásné chvíle.

koki_melo
27. feb 2014

Holky OT, není tu mezi váma mzdová účetní??? Počítám si vratku daně, či vlastně smolím DP a háže mi to šílené přeplatky a nějak se mi to nezdá (měla jsem vloni proplacenou dovolenou, jinak žádný jiný příjem...).

mamata
27. feb 2014

@koki_melo pokud jen proplacenou dovolenou, tak ti nejspíš vrátí to co ti na dani museli strhnout, uplatňuješ si celou slevu na dani na sebe

kuna
27. feb 2014

@allymally moooc gratuluju, je to kluk jak buk 🙂

ty mosty, to se dělá najednou, nebo si těch na konci 250 nějak rozdělím?

koki_melo
27. feb 2014

@mamata hm, tak si to myslím správně...příjem jsem měla jen jeden měsíc, ale nárok mám na celou slevu 24,8tis...tudíž od vyměřené daně odečtu 24,8 a pokud jsem na záloze zaplatila více, tak mi rozdíl vrátí...cajk? Jupíííí, jestli to tak je, tak to bude látek 🙂)))))))

laeela
27. feb 2014

@koki_melo ano je to tak, jak píše mamata, můžeš si uplatnit celou slevu a to, co ti na dani strhli, to ti vrátí zpět.

mamata
27. feb 2014

@koki_melo nooo, taky bych věděla kde to utratit, ale schovky jsou již plné 😝

mehlo
27. feb 2014

@allymally veliká gratulace!!! A tu tabletku ti dávali v 8 ráno? Mně totiž jo a Petulák se narodil 13.36 h.

crawler
27. feb 2014

@allymally srdečně blahopřeji ke kloučkovi a těším se na fotku se spokojenou maminkou a s velkým bráchou😉jen odpočívej 😉😵

elixia
27. feb 2014

@allymally srdecne blahozelaaam!! 🙂 hlavne budte obaja zdravi 🙂

zikie
27. feb 2014

@palosek Uvidíme 🙂 Já jsem spíš na pátečňátka 🙂 Ale teď jsou samá celkem hezká data 🙂

crawler
27. feb 2014

něco pro kluky...rostoucí komplet na látkovky - koníky miluju - tohle je 3.odstín, ve kterých je mám 😵 😵

palosek
27. feb 2014

@zikie moje neteř má zítra narozeniny 😀 😀 😀 😀 Myslím, že rok, co se narodila, byl přestupný 😀 😀 😀
@crawler krása, krása, krása 😵 😵 😵

baarca
27. feb 2014

@allymally Moc gratuluju a přeji pohodový start do života.

zuzkasim
27. feb 2014

@crawler Jéé, ti koníci jsou krásní! Hezky jsi je zpracovala.

macin73
27. feb 2014

@allymally Moc gratuluji a přeji krásné a pohodové sžívání!!!

mitape
27. feb 2014

@allymally veľká gratulka a drobec teda riadne veľký 🙂

mamata
27. feb 2014

@palosek rok 2012 byl přestupný, 2008, 2004, 2000........ brácha má taky zítra narozky, r. 76, taky přestupný rok

alenf
27. feb 2014

Dievčatá bola som dnes v bubulákove,jáááj či som mala kam ja ísť:D!Mnohé z vás poznáte látky čo má Dáša v ponuke,no ja som ich ešte v skutočnosti nevidela-prosto nádhera,bola som pre soft čo mala v akcii a má tam aj tenké teplákoviny-nádherné farby.A tie všelijaké značkové vzorové látky-to sa ani nedá nerozmýšľať či by som dačo chcela:DDD!

daisyr
27. feb 2014

@allymally obrovská gratulace k malému! tak jsi se přeci jen dočkala a je super, že i po vyvolávačce jsi to zvládla relativně rychle 😉

snehovavlocka
27. feb 2014

@allymally gratulujem 🙂