Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky,vsem moc dekuji za gratulace 🙂...byl to mazec a fofr,ale ten vysledek stoji za to 😉
@caramilla mne se na tobe ty rozcuchany vlasy taky moc libi! A muj manzel je v tomto jak pres kopirak s tvym, nelibi se mu na me dlouhe vlasy, protoze se mu nelibi culik. Ja jsem teda loni na podzim dospela k tomu, ze ma pravdu a ostrihala se 😀 . Ale jakmile potvory o trosicku povyrostou, uz je to pidi culiku rvu, on ma nejakej magnet ci co 🙂.
@zuzimia krásná bunda i tuční trička 🙂
@semy.cz úplně na mě dýchlo z tvých věcí jaro!
@koki_melo jsem natěšená na ty šaty, když vidím model 🙂
@zojec tyjo, to nosítko je úžasné! Jsi fakt dobrá!
@caramilla krásný vše - trička, taška a na ringsling se těším, až to pak vyfotíš v praxi. Já ho neměla a teď si říkám, že by to byla bývala dobrá věc. A líbí se mi, jak k tričkům ladíš i náušnice hlavně ty zelené 🙂
@crawler krásný, líbí se mi precizní začištění u opičkového trička. A mám dotaz k čepkám - nepadají do očí? Protože mé dítě se v kočárku pořád zaklání a mele, že mu vzadu leze čepice navrch a vepředu do očí. Dělají to jak šité, tak kupované. Mně se hrozně čepky líbí, ale pro nás zlatá kukla 😀
@palosek krásné věci, líbí se mi hlavně šatičky 😉
@kuna děkuji 😵 no zajímavé je, že 3.čepka pro Lindu je dokonalá - do očí absolutně nepadá -drží na místě tak,jak správně má,ale Fanouškovi sice jakoby sedí skvěle, ale po čase mu do očí sjede, takže to chce nejspíše vychytat správný obvod čepky na obvod hlavy bo materiály obou jsou totožné- musím to poměřit a ušít Fanymu další dle vzorce pro Lindu a uvidím. Jinak já taky kuklu miluju - tu z merina jsme nosili do minulého týdne, ale chtěla jsem právě už jen čepku - přijde mi, že i kdyby byla kukla z bavlny nebo bambusu, tak už by jí bylo zbytečně teplo...teda nemám to vyzkoušené - jen pocitově soudím dle sebe
@kuna Já taky hned, jak to jde, dávám do culíku, protože nesnáším, jak to leze do obličeje 😝
Já si Ring Sling pořídila na Jasmínku až když jí bylo 3/4 roku a litovala jsem, že jsem ho neměla dřív. Na nošení na záda to není ideál, já se určitě budu muset omezovat, pro má záda je to přesně ta asymetrie, co nesmím, ale na takové to rychlé poponesení, když zvoní pošta a chceš se mít čím podepsat, tak je to úžasná věc.
@kuna Mikča krásná a medvídek dokonalý, dcerka tu teď se mnou na to kouká a křičí "maminko pustit pane!" (Pane, pojďte si hrát...", a tlápe mi furt po myši, že si to pustí 😀.
@crawler krásné čepice! Včera jsem taky zkoušela, ale vidím, že dokonalá čepice vypadá jinak 😀.
@bury u nás neustále nezvedám čepici z očí, ale ze země 😀. Mladší čepici nesnáší, starší se sama aktivně hlásí o čepici.

@bordino já asi jo, podívám se zítra 😉