Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lip72 ještě ten odkaz na archiv 🙂 http://www.burdastyle.de/archiv/heft-archiv/
Holky, máte někdo přehled, jak tedy nakonec funguje/nefunguje ten unuodesign? Kamarádka si tam vybrala nažehlovačky... Všechno ostatní seženu jinde, ale ty nažehlovačky ne (tedy má je i caramilla, ale ta se teď věnuje něčemu jinému 🙂). Tak přemýšlím, jestli to mám prostě zkusit objednat, když na stránkách nemají žádnou zprávu, že nefungují... nebo se řídit tím mailem, co přišel... ?
@jieff
ahoj, ten strih v Ottobre bol
https://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2012_4/...
....prave teraz sa to chystam usit a je fajn, ze Ty uz mas spraveny blog o riaseni 🙂
aspon si usetrim cas
Nemáte někdo náhodou střih na takové ty sportovní kostkované kalhoty? Chtěla bych je ušít klukům. Sháním velikost 86 a 116.
@betelgeuzz to chlapecké obsahuje co? Sháním střih na takové tykostkované sportovní kalhoty a to ve 2 velikostech 86 a 116. Nemáte?
Nenabízel tady někdo na zapůjčení OTTOBER za poplatek?
@terezita jsem na nášivky taky neměla nervy ( v devět mi došlo, že dítě nemá co na sebe, páč si odpoledne sedla do louže), ještě, že jsem tu měla ty odrazky, i tak jsem to stříhala 2 hodiny 🙂
Jo a díky za látku, musím se podívat, kolik mám těch tučňáků, preferuješ nějakou barvu? Mám tyrkys a zelenou
mám jeden debilní dotaz. když si chci překreslit střih trička, které mi sedí, je lépe ho vyprat a při obkreslován moc nenatahovat? jen přiložit a obkreslit? materiál je takový tenký jednolíc, a trochu pruží. díky za odpovědi zkušenějších švadlenek... 😎
náhodou časopis OTTOBER Autumn 4/2012 nemáte někdo?
@saaralota @katka82 - holky s unuo se zatím neděje nic 😒 já mám objednáno a zaplaceno, psala jsem mail co a jak a zatím se mi nikdo neozval. Ve skupině o látkovkách někdo dělal přehled, co kdo má objednáno a zaplaceno - Petra by o tom měla vědět. . Já se tam napsala, takže kdyby Petra chtěla, tak mě může kontaktovat, ale nic. Tak nevím, jestli je nějak připojená a má možnost to řešit, nebo ne 😒
@bonyfac - tak jestli chceš zkoušet šít, tak si pořiď jedno Ottobre, kde se ti líbí víc střihů, nebo koupit na internetu - třeba ty základní střihy prodává Caramilla, ale ta teď nefunguje - má čerstvé miminko.
Jinak posílat Ottobre sem a tam se moc nevyplatí - a někdo si tu i stěžoval, že mu to poničili. Já bych svoje taky nikomu neposlala. Takže jedině jestli chceš obkreslit jeden střih, tak ti někdo může obkreslit a poslat - pokud zrovna bude mít to číslo 😉
Baby sijete tu niektora aj podlozky do sportovych kocikov? Ja by som chcela nejaku mam casualplay S4,dakujem
@katka82 - no hlavně ona ta firma a e-shop vlastně nejsou její, takže pokud jí on nedovolí přístup k objednávkám, tak stejně nezmůže nic 😒 Takže je sice fajn, že má zboží tak nějak zpátky, ale když nebude vědět kam ho poslat, tak jí je to k ničemu. Snad se to všechno urovná a ona pojede na sebe. 🙂

@betelgeuzz - to je vidět, že jsi pečlivá 😉