icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

jieff
24. mar 2014

@bordino bunda je nádherná a ta poznámka o dvou hodinách stříhání mě potěšila. Bála jsem se že si zase přečtu něco o pulhodince nebo tak něco 😉 Je fakt krásná, já bych to za noc nedala! Nejvíc se mi líbí ten chameleon se svítícím okem.

katka82
24. mar 2014

@bury jj musíme držet palce a doufat že to zase rozjede a sama na sebe 😉 ty nažehlovačky by mi fakt chyběli 😅 😉

bury
24. mar 2014

@katka82 - přesně tak. Látky se dají jinde sehnat, ale tohle ne 😉 I kdyby měla ze začátku fungovat třeba jen na Fleru, tak by se to hodilo 😉

jitu22
24. mar 2014

@bordino já tuhle souvztažnost nepotvrzuju. Vojta by čtyřkilový a na bříško trpěl strašně. Týnka 3,2 a skoro nic 😉

allymally
24. mar 2014

@caramilla Peťko, velká gratulace. Buďte hlavně zdraví a pořádně si to užij. Pekelně rychle ty děti rostou 🙂

anfei
24. mar 2014

@bordino bunda je ohromná, fakt překrásná 😵
@bury u Mell jsem udělala vítr v peněžence, tak fakt dík 😀
@caramilla moc blahopřeji a hodně štěstí 🙂

allymally
24. mar 2014

HOLKY, VYHLAŠUJI NOBILIS A SONNENTOR 🙂 Sonnetor dodání do Velikonoc a Nobilis také 😉 Kdyžtak pište 🙂

bury
24. mar 2014

@anfei - není zač 😀 aspoň někdo - já mám zákaz. dneska mi přišla Veselá jehlička 😀 a pak mám peníze u Unuo ☹ ☹

bury
24. mar 2014

@allymally - prosím kde se můžu kouknout, co nabízí 😉

terezita
24. mar 2014

@allymally ne ze na me zapomenes!! 😅 😀

bordino
24. mar 2014

@jitu22 tak zase jedna teorie v háji 😀

terezita
24. mar 2014

@bury reflexni nazehlovacky ma i eliska na bibu.cz, ale holt jine..

bury
24. mar 2014

@bordino @jitu22 - holky na to většinou netrpí... já potvrzuji teorii - Honzík byl prcek 2,95 a trpěl strašně, první tři měsíce jen plakal a druhej 4 kg a byl celkem v pohodě 😉

bury
24. mar 2014

Holky prosím, kde kupujete zipy. Když jedu do města do galanterky, tak to koupím max. modrej, šedej a bílej 😢 a na netu je to taky takový všelijaký. No a samo potřebuju jen po kusech, ne velkoobchod 😒

macin73
24. mar 2014

@bordino taky Ti tu teorii vyvrátím... K. měla 3640 a 3 měsíce peklo, S. měla porodní váhu 2520 a naprostá pohoda...

sinala
24. mar 2014

@bury u stoklasy

snowwitch
24. mar 2014

@bury Stoklasa

bordino
24. mar 2014

@macin73 tak moje děti měli 4,26 a 4,30, takže o dost větší. Hrůza, ale 3,5 kila já považuju za malý dítě 😀

bordino
24. mar 2014

@bury hm, někde mám odkaz na úplně super zipový obchod... ale kde 😀 to jsem pomohla, co? 🙂

bordino
24. mar 2014

@bury musím se pochválit, tentokrát jsem to i našla http://www.prima-obchod.cz/zip-spiralovy-5mm-de...

katka82
24. mar 2014

@bury jj i kdyby byla "jen" na Fleru tak by to za to stálo 😉 jinak zipy lupuju tady: http://www.prima-obchod.cz/zipy-x000011 😉
@terezita no jo Eli má taky ty nažehlovejdy,ale právě že jiný 😒 😉 třeby teď sůrně počebuju traktor a vláček i s vagonkama 😒

katka82
24. mar 2014

@bordino 😀 😀 á tak koukám že jsme dali stejnej obchod 😀

petkula
24. mar 2014

@bordino tak já musím teorii taky vyvrátit - jak velký (4200 g) tak malý (3500g) oba trpěli stejně 😲

bury
24. mar 2014

@bordino @katka82 - díky moc, ten prima obchod má fakt výběr 😉 samo díky i ostatním. 😉

daisyr
24. mar 2014

@allymally máš nějakou tabulku nebo jen od mailu?

allymally
24. mar 2014

@terezita no právě na Tebe myslím, abych nezapomněla 😉

allymally
24. mar 2014

@bury Kukni na eshop.nobilis.cz a na www.sonnentor.cz

terezita
24. mar 2014

@katka82 jako traktor ti muzu poslat, vlacek ale nemam..

katka82
24. mar 2014

Tak ještě jedna včero-dnešní "rychlovka" 😀 fleecové mikinky

katka82
24. mar 2014

@terezita jéé a máš malej reflexní??? 😵 😵