Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
pomoooc, ja zas nemuzu najit jehlu☹(( takovym kopytem stehuju a stejne ji furt ztracim☹ uz nevim kde hledat...
jaky podniknout opatreni at si to nekam Zakous nevrazi, kurnaaa....
Vás dočítat 🙂
@ivuska.h to je krásná soupravička! mj poslala jsem ti IP ohledně mylly....
@crawler na fotečku čepičky se těším, hele, taky aby ses od toho nového stroje vůbec odtrhla ... my se už těšíme na naše látečky 😀 😀
koukám, že v ikee mají krásné látečky, škoda, že to tam máme docela daleko
Já jinak už šiju asi týden softshellku a stále nic hotového, nejprve jsem se vymlouvala na reflexní paspulku, tu už mám, tak nevím, na to svést tentokrát ..? 😀
jej nasla som tu paspulku 😵 ,ale 50m navin 😨 ,no asi zacnem sit vo velkom 😅
holky vy toho fakt nakecáte 😀 to dočíst je na dlouho 😝
Tak jsem dodělala softku na zakázku barevná kombinace se mi moc nezdála, ale nakonec super Fotka nic moc 😅
Je rostoucí tak nemá moc vychytávek na délce ani u rukávu.A z reflexních nažehlovaček jsem nadšená,asi jako každý 🙂
A se softkama od @caramilla se to nedá srovnávat.Původně jí chtěla zákaznice jen zelené tělo +rukávy a oranž kapuce, to by mě nebavilo tak jsem ji trošku vylepšila(snad)
@lillyzelvicka jů, ta je krásná, jednoduchá a barvy super, netroufla bych si také na ně, ale vypadá to pěkně
@lillyzelvicka Lenko, je nádherná!!!
Ta oranžáda je ta tmavší nebo ta světlejší, kombinace super, tyhle barevné kapsy jsem taky už měla v hlavě, že je vyzkouším, ale pak jsem usoudila, že by se tam dobře dostával sníh, ale líbí se mi to moc!!!
A ten oranžový zip super a řešení u krku taky, to se taky chystám už nějakou dobu zkusit 😉
@lillyzelvicka wou! paráda, tak ta se mi obr líbí 😵
tak čepka zde, má to kupa nedostatků, tož víte - po plíně je to první oděv, co jsem ušila 😀 : vnitřek beránek MTX, venku - fialový finerib MTX a patent šedé melé MTX 😀
jo a ještě jsem chtěla na ten fial.pruh vepředu dát reflexní nažehlovačku letadýlka z VTC, ale nevím, jak na to :-/ nechci to pokazit - asi to mám nažehlit třeba přes čč plínu na nižší teplotu?
@aerin nestehovat.. 😀 😀 😀
@ivuska.h ivus teda ten pleteny komplet je nadherny! 😵 ja asi tu tvoji tchynku adoptuju! 😅
@lillyzelvicka ta barevna kombinace vypada nadherne! 😵
@crawler ja nazehluju pres pecici papir.
@caramilla @daisyr @crawler děkuju , paní ji nechce na zimu poze na podzim a jaro a aby byla tak na další dva roky té malé.A je to ta mangová-popelářská jak jsme si z ní dělali srandu🙂Kapuce je tak schválně vychytaná časem a praktičnosti.U těch malých je zbytečná sundávací ale takhle zas ať mají pořád krytý krk
@crawler čepička super ta musí být teploučká a muchlovací 😀
@lillyzelvicka ahoj, prosím tě, jak a čím se řeší u bundy (nebo i u kalhot) to aby byly rostoucí? Jako tušení mám, ..ale doopravdy nevím 🙂
@lillyzelvicka 😀 Já jsem si tu oranžovou už oblíbila, když se dobře zkombinuje, je hezčí než ta cihlová. Fakt, až jsem koukala 😉
@alinn 😀 že má delší rukávy a délku trošku širší.gumičky ať se to v pase zůží a rukávy se zahnou 🙂
@caramilla no to máš pravdu jde o tu kombinaci 😉 a já si teď objednala další ale to asi myslím bude ta druhá, tak uvidíme k čemu ho přifařím 😀
holky to balení MTX je šílený 😝 ...už nevímdo čeho to mám dávat...a té izolepy 😝 😀 😀 fakt šílená hromada 😀 Dnes objednám ty PULy v USA - chtěla jsem ráno a nedostala jsem se k tomu...štěstí, že ty jsou tak skladný, protože toho bude celkem taky asi 20 jardů 😀
@lillyzelvicka Právěže ona skoro nic nového mít nebude, všechno dědí po starších, tak proto se snažím aspoň něco pro ni vyrobit (nebo nechat vyrobit 😀 ).
@terezita Na jaký stupeň prosímtě nažehluješ ty velurové nažehlovačky? Ta fólie na tom vypadá děsně nedůvěryhodně, se bojím, že se to všecko rozškvaří a zničí 😒
@ivuska.h ja na plne pecky. tahle folie je duveryhodnejsi nez ta od engrossu.. 😀 😀 ale klido to hod na 2 puntiky, stacit by to melo taky. jen pod to dej prkynko, aby se ta zehlicka poradne pritlacila.. a taky holt pres ten pecici papir. nazehlovala jsem uz i na pleteniny, uplety, umeliny a zatim zadny problem. jen se to pri noseni sem tam odlipne nekde na kraji, ale po prezehleni se to zase prilepi.
ahaa, ja myslela, ze uz toto pletla tchynka. je to fakt krasne! tak jestli budu mit jeste nekdy nejake mimco, tak te pak poprosim o kontakt.. 😀

@caramilla dívala jsem se na poslední výtvory...super 😎 Když chválit, tak pořádně, sice se to má od malička, aby děti měly nějaké to sebevědomí 😀 Ale co už... Taky přemýšlím, že další kalhoty Danielce udělám bez reflex. pásku na bucích. Ted dělám podobné neteřince (ale černo-tyrkys), segra chce bez aplikací, což mě děsně mrzí 😀 Ta černá je taková ponurá.:(