Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla Hezké, sluší vám to🙂
Balím do Krkonoš, zjišťuju, že děti nemají nepromokavé bundy, já sportovní kalhoty, trička s krátkým rukávem... Teď už nic z toho ušít nestihnu, maximálně večer obaly na popruhy nosítka, aby je prcek neožužlával. Ale aspoň mám motivaci být příští rok lépe vybavená🙂
@palosek růžovka je Hilco za plnou palbu z latkychameleon.cz Mně se ty látky tak líbí, že jsem je vzala i za tu cenu. Ze zelené varianty má Týnka leginky a nějakou aplikaci na tunice a po 4-5 praních to zatím vypadá velmi dobře, bez žmolků a barvy drží. Některé Lille mi naopak už po prvním praní světlají. A ty modré příšery jsou z nějakých německých úpletů, možná přes Car.? Ty zrovna drží taky celkem dobře.
@caramilla paradni odstin te zelene. a juniorovi dost sedne! hele a on ma fakt vyraz v tvari a oci jako orlik.. mi prijde, jako bys fotila to nase obri miminko 😵 😀
a zuzu v softshellu nastesti nemam.. 😅 skoda! ale dneska jsem v terrymode koukala na cervenou ruzove uplety a doublefleece a nakonec jsem se rozhodla vzit cerveno oranzovou, uff.. ze bych se konecne pomalu lecila?? 😅
a prihazuju DD saty, nastesti jen pro Em. a tak to neresim. blbnul mi rovnosteh, takze zevnitr fakt humus obcas na pohled.. a jinak barevnou a fialovou latku si em. sama vybrala, puntiky jsem ji k tomu frkla ja. ze stejnych latek tu mam jeste dalsi 3 kusy, ale to docvakam az pozdej, az bude i tricko do barvy. vybava na dovolenou 🙂
@caramilla to je fakt krásná zelená 😲 že já budu u mylly nakupovat jen přírodní a pak si hrát s barvičkama 😵 😀
@terezita mě se ta kombinace moc líbí 😵
jinak já našila dost věcí,ale nějak se mi to nechce fotit-nemám energii😝...potřebovala bych fotopozadí, abych pořád nemusela krámovat nějaký bílý látky, bo to stejně není ono,jak je tam vidět struktura😝
nebo kéž by to fotil někdo za mě😝
@terezita Ty šatičky jsou absolutně boží!!!! A hoď pak někdy akt. fotku Orlika, ať vím. Ale je to vtipné, teda! 😀
Ode mě dvě "rychlovky". Než ty fotky sukní by bylo zajímavé vidět mě, co dělám, abych na fotce neměla špeky, zejména u té krátké, to je Sko a je mi dost malá a v reálu přetékaly špeky přes ten náplet, humus! Modelka stále v Indonésii, tak jsem si musela poradit.
Holky můj projekt posledních dní, akce "DÍTĚ NA TĚLE" - organizuji já, na FB vytvořím veřejnou událost, kam pozvu všechny známe i neznáme, webové stránky spustíme teď večer - jedná se o pokus o rekord nejvíce šátkařů, nosičů s dítětem na jednom místě v Mirakulu v Milovicích 30.8. ve 14:00, NUTNÁ JE REGISTRACE!!
http://www.ditenatele.t-net.cz/
@argo1 Do třetice už néééé. Když vidím, že je to horší a horší..
@caramilla Vidíš a já si při letmém pohledu říkala, že jsi zase fotila na ségře. Ad obří mimina- náš drobeček měl teď na 5timěsíční prohlídce 8180g... Už jsem nevydržela s nervem a začala s příkrmy- to je spokojenost panečku...
A to barvené merino je super!!! Čím, že to barvíte???
@zikie Dcerka teď na roční prohlídce těsně pod 8kg🙂 Ale ono se to nedá srovnávat, každý je fakt jiný, já jsem ráda, že nemusím tahat obříka a že je zdravá a šikovná, jak má na svůj věk být.
@caramilla Tak tohle je nádhera!!! Mě by tyhle barvy asi vůbec neslušely, ale tolik se mi líbí! Teď jsi mě nalákala nějakou takovou sukni si ušít🙂

@jitu22 jéé, máš tam krásné úplety, ten žužu na pirátce i ten modrý 😵 😵 😵 přehlédla jsem v nějaké hromádce?