Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@filkatka http://ekozahrada.blog.cz/1401/strih-na-nejen-s...
na limetkové liště je okénko Zpráva autorovi a tam můžeš Car napsat.
@koki_melo podle parket? 😀 😀 😀 Ty srdíčka jsou našitá klasickým cikcakem. Já aplikace rovným stehem našívám nerada, protože mám zkušenost, že se to po pár vypráních začne u kraje (po ten steh, tj. cca 1-2mm) odlepovat a nehezky zvedat, je to takové "orvané". Držet by to snad mělo, praxe ukáže 🙂. Jinak s tím rvaním na sebe a ze sebe mám zkušenost, praská mi občas i OL 😀
Baby zachrante ma!!
Oplyvam extremnou sikovnostou a objednala som omylom naviac 500drukov z VTC 😕 😀 😕 http://www.vtc.cz/sk/vyrobok/86119/gombik-rolan...
Stali 26,32€ ale ukecate ma na hociaku zlavu, postovne zadara a podobne.... nemam co s tym a platit spiatocne postovne sa mi neoplati, to mozno niektora z vas radsej za tych 20€ zoberie.
Koupila jsem si loni krásnou zelenkavou teplákovinu, ale moc si to u nás neumím představit v provozu (malá se plazí, takže vytírá všude, syn na sebe pro jistotu všechno v mžiku vyleje). Takže mě napadlo, jestli nekoupit nepromokavou šusťákovinu v Batani a tuhle počasanou teplákovinu dát jako vnitřní vrstvu? Je to dobrý nápad na venkovní kaťata do školky nebo to nedoporučujete? Jasně, softshell, je softshell, ale jinak moc nevím, jak to udat, když je to ještě k tomu v extra šířce 185 cm.
@kveta007 a čo tak na mikiny? alebo nakombinovať ešte s inou - kontrastnou farbou, alebo šedou?
@koki_melo @ucitelka70 Ale ta moje zelená je opravdu jen zlehka zelená. Teď už to večer nevyfotím, ale asi bych to popsala jako vanilková s podtónem do zelenkavé než zelenou... Kupovala jsem ji v Produktservisu, takže jsem z obrázku usuzovala, že bude sytější a naopak je světlejší.
@anastazieb Gratulace k mazlikovi!!!
@anastazieb ty jsi talent, takhle napoprvé olemovat na COL 😀 😀 😀 , ale určitě je to díky té průhledné patce 😀 😀 😀
@anastazieb prisijes ten lem nejdriv nebo to rovnou naskladas a jedes? musim tady to jedno bodyno konecne olemovat.. 😀 a jeste jsem ani nestihla nainstalovat patku.. 😅
@terezita rovnou přeložím a jedu 😉 Ale je to teda docela piplačka, zlaté lemy přišité na OL 😀 Zvlášť nacpat to pod patku, aby to tam všechno drželo a bylo na správném místě.
@betelgeuzz Jak "Paci sa mi to" 😀 😀 😀 ako hocico objednat omylom ale 500ks baby druky 😝 😝
@anastazieb Veľká gratulácia k novej mašinke 😉 a veľa krásnych kilometrov.
@anastazieb gratulace k miláškovi 😵 😀 😉
@koki_melo @sinala @zuzu_epona @palosek díky holky 😉 Zatím jsem z něj nadšená, doufám, že to vydrží 😉
@evaon ty máš teda 500 balíkov 500 ks drukov??? no urob tabuľku, možno si tu všetky po 1-2 kúpime, aby sme ťa nenechali v štichu 😉
@anastazieb gratulácia aj z mojej strany a aj obrovská pochvala, krásne si ušila.
@anastazieb aj ja gratulujem ku COL a co to je ten vtacik? ta latka sa mi paci 😅 😉
..a pochvalim sa aj teplacikmi pre mojho syna do skolky, mensie su pre kamoskinho syna, mikinou z pocesanej teplakoviny pre 18rocneho brata (miluje zltu), wellsoftove mikiny pre netere kombinovane s teplakovinou...zimne pyzamko z autickoveho flisu podsite upletom. Mam uz tyzden dovolenku, tak dobieham zameskane a zmensujem zasoby materialu :P

@bury no ja na nej koukala a nenasla na ni prave kontakt...