Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
PAJC soutěž: smekám před Vámi všemi, je to fakt super a pirát a šatečky mě též pobavily! 🙂
@zabza40 přijeď, třeba tě to přejde 😀 Ale je pravda, že on před návštěvama je dokonalá reklama na miminko. Dneska jsme byli v kavárně a tam přišla číšnice, sedla si naproti němu a povídala si s ním a pak řekla, že musí jít pryč, že jak ho vidí, chce miminko a že prý to má od zaměstnavatele zakázáno 😀 Ale doma pak byl na zabití, vůbec nechce, hajzlík spát. Teď tu mám obě děti na klíně, resp. Mínu, Kryštof je v sedačce vedle mě, po jídle, chvilku nevřeští. 😝 Dneska jsem celý den jen chovala a jezdila. Ale samozřejmě jsem ráda, že je mám 😀
Pajcovací soutěž paráda, jeden výtvor lepší, než druhý 🙂
ahojte, vdaka vsetkym za like. Som uz po zakroku. Robili mi pupocnu herniu v plnej narkoze, takze som ako vymleta a idem spat. Zajtra bude lepsie.
notbuk s príručným monitorom - na krízové obdobie musí stačiť.... ale vraj 100 eur nový displey... to asi nedám
@lilly2711 skoré zotavenie prajem, pozdravujem celú rodinku, kedy ťa pustia z nemocnice?
@ucitelka70 😀 som uz doma, to vie UK 😀 😀 😀
@lilly2711 boženko môj, to ťa nenechali ani vyspať sa?

SOS! Potřebovala bych poradit, kde koupit jarní softshell (na vnitřní straně úplet). Objednala jsem na unuodesign, ale mám u nich už delší dobu nevyřízenou reklamaci, chtěla jsem, aby to vyřídili teď u té objednávky, nereagují mi od pátku na mail, nezvedají tel. Zákaznice spěchá, myslela jsem, že zítra už budu mít materiál doma☹ Tkadexa nemá šedou (potřebuji šedou a tyrkys), navíc to má dražší, už se nevejdu do rozpočtu, gabinka má taky dražší. Nikdo jiný mě teď nenapadá, frčím s dětma do hudebky, zas budu vyřizovat až večer, kdo ví, kdy mi to přijde, takhle nestihnu termín včas.