Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@terezita šmankote to je mazel 😵 a gatě taky pěkný 😉
@alenf jůů,velká gratulace 😉
@macin73 krásný žužugatky 😉
jinak taky přidávám pár počinů 😉 opět zateplené gatě,sada pro bratrancovo malou a pak pro našeho prcka 🙂 zjistila jsem že potřebuje doplnit garderobu 😉 takže 3 trička s dl. rukávem a 4 tílka 😉 za to tričko s rytířem mi zlíbal ruce bobek malej 😀 😀
@katka82 ty seš taky dobrá dryskomyš 😀
@terezita ach ach ach, teď si marně hlavu lámu, jestli budeš lepší tchýňka ty nebo @caramilla. Orlajz je kusanec!
@koki_melo já teda nečetla nadávky na přenastavování, ale na šití celkově, problémy při provazování apod, je to asi všude stejné, ale u COL v hodnotě 25litrů bych to nechtěla 😀 Já při svém loňském rozhodování toho četla hodně, měla jsem možnost pfaff koupit a radši nekoupila, mluvila jsem i s holkama co je zkoušely a nadšení nebylo žádné, ty chceš určitě tu 4.0 že, ten je asi jediný tady k sehnání, no bych si ho prostě chtěla někde radši vyzkoušet, před tím, než bych investovala tuhle částku 😉 zkus na fleru kontaktovat Raru ta má určitě 5ti nitku a ona je hrozně milá, tak bych se jí přeptala 😉 jako na USA diskuzích vychvalují babylock, to je uplně jiná liga 😀
@ucitelka70 ano, tu je :D http://sk.nextdirect.com/en/x54762s4#685155
ešte sa chcem opýtať kto má brother cowerlock ake mate nastavenie na vsetkych koleckach aby to nesluckovalo pri 3 ihliach? 😕
holky prosim prosim, nema nekdo nahodou zbytecny nasysleny metrik MTX bio oboulicu s zirafkama? smutne koukam ☹
@petkasv no jo, ale já to budu mít jako jeden stroj, nebudu několikrát denně přenastavovat, to by mi hráblo. Takže zas tak super cena to není 😀 . Já nestojím o mutanta, ale neobjevila jsem zatím autonapětí a pětinitku u pouze COL, vždy to byly kombinace. A proč sis jej nekoupila, kvůli těm recenzím v USA?
@koki_melo no já ho nekoupila kvůli tomu že já bych se musela vzdát OL, protože ta cena je sice super, ale hustá a chtěla jsem huskylock a taky mi vadí, to že v těch vyšších cen.kat. jsou prostě jenom dohromady s OL, protože když se mi rozbije COL tak to přežiju ale když OL tak to nepřežiju 😀 to auto napětí má právě ten babylock 😀 😀 😀 😀 ale to je fakt masakr, zkus napsat tý Raře, co má ona, ona ho fakt využívá 😀
@alenf nevím, co konkrétně myslíš, ale tady je krytí zipu popsaný http://www.farbenmix.de/joomla25/index.php?opti..., ještě to má car na blogu
@aerin myslis tuto latku? http://www.detivbavlnke.sk/detivbavlnke2/eshop/...
@zojec Dino sa nikdy neokuka. aspon ja sa na neho mozem pozerat aj kazdy den. je uplne supis...
ženy? doporučily byste mi nějaký střih na šatovku? budu šít z nějakého směsného úpletu (vypadá to, že tam je i vlna), do školy, abych trochu skryla poporodní kila (myslela jsem si na něco přestřiženého pod prsy?), vlastní představu moc nemám, na netu nic moc nenacházím...
Holky už se u nás chystá velké stěhování, tak jen šiju záclony a závěsy. Potřebovala bych radu, nápad....
Máme do pokoje pro hosty tyhle závěsy http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/8023...
Jak je zkrátit? Když je zkrátím zezdola, tak přijdou paňáci o nohy, což je blbost, že? 😀 😀 a zase nahoře se mi hodí ty oka..... napadá vás něco?

@zojec toho dina by som brala... nemáš náhodou v pc?