Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahojte dievčatá čím podšívať dámske sako športovo elegantné z počesanej teplákoviny?Je podmienka,že tam musí byť podšívka!Rozmýšľam nad jednolicom.Alebo máte dáky nápad,musím objednať dačo ešte do vianoc,lebo potom nikto nebude zasielat az dakedy v januari.
@caramilla trička hezký, ale ta velká velikost ti nesluší. Tady je vidět, že musejí být obtažená 🙂 . At se můžeme vyprsit 😉
@alenf ; @sislik2010 No, přesně, já musím být obtažená 😀 Majitelka ale bude obtažená, jen doufám, že nebude obtažená vypadat blbě jako já neobtažená 😝
Jinak u mě vede to prostřední, do té látky jsem se zamilovala, ač jsem ji brala jen pro zpestření sortimentu, kousek si jí určitě nechám a ušiju si taky obdobné triko.
Ted koukám, že mám obrovské mezery v pravopise českého jazyka. Jsem si to musela vyhledat a není to MYŠŠÍ ale MYŠÍ.
@caramilla trika bohovske! Tu horcicovou latku jsem videla u tebe na kojotriku a ac bych o ni puvodne kolo neoprela, taky jsem si ji nakonec taky objednala, je fakt zajimava (ses rada, vid). Ja teda pojedu svoji "fadni" linii "jiny rukav nez telo je vrchod vodvazu", ale asi si ji taky necham i pro sebe. A byly by z toho hezke saticky, treba nejake zavinovaci 😵 .
Jinak ta volna trika e e, ty proste umis nosit ta upnuta, sedej ti, slusi ti, ve volnym je to presne jak rikas "bacha, maskuju spek". Ale jsou krasna a zakaznice urcite nadsena!
Ahojte tak ja som usila svoje prve nohavice so softshellu celkovo sa mi s nim velmi dobre robilo ale bundu by som si netrufla. Tento raz musim pochvalit svoju veroniku sila uplne bezchybne.nohavice su uplne jednoduche ale aj tak som na ne hrda lebo sú komplet moje aj so strihom.teda az na tu vsadku dole v nohavici tu som odkukala podla caramilli. 🙂
Holky omlouvám se předem za nešicí dotaz, ale čím vytíráte? Já klasicka - kýbl a hadr na koště. Zrovna jsem vytřela skoro celý barák a jsem vyřízená na záda. 😝 Vždy když jsem přešla na nějaký vytírací systém, tak jsem se po čase zase vrátila k hadru, protože špatně ždímal, pouštěl chlupy, nestíral pořádně atd., ale chtěla bych něco, k čemu se nemusim pořád ohýbat a co dobře vytírá. 🙂 Prosím poraďtě co máte a co funguje. Díky
@a_lexa -konečně taky můžu poradit, když je to nešicí dotaz 😀 😀 já mám už roky Leifheit profi mop a vědro
https://www.youtube.com/watch?v=SCuF4DX6-Fga je super. Neohýbáš se, nemusíš se toho dotýkat, prostě jen vymácháš, nohou vyždímeš, zacvakneš a jede se dál. Doporučila jsem ho už hodně lidem a každý, kdo si ho koupil, je nadšenej. Moje tchyně ho má už 8 let, vytírá velké plochy a pořád drží - akorát občas koupí novej ten hadr.
@a_lexa taky leifheit http://www.zahrada-domacnost.cz/leifheit-twist-... tenhle starší. Koukni na tenhle systém, tenhle už se nedělá, ale ty nový jsou vycvakávací ta hlavice, takže pak na tyč můžeš nasadit další příslušenství.
Já jsem moc spokojená.

@zuzkasim my ho zname uz druhym rokem u nas frci 😉