Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
no já jsem hlavně zvědavá kolik mě to bude nakonec všechno stát peněz 😅 jsem to už ke konci moc nepočítala 😀
alinn a další holky, co chcete tohle: http://www.stoklasa.cz/jezdec-ke-kostenym-zipum... - jakou barvu? staromosaz, nebo stříbrnou?
uf, objednáno, budla se mezitím vzbudila, takže jsem to tam naprala a už nekontrolovala, snad je to všechno... a jdu padnout...
čauky! psaly jste se někdo do té mé tabulky? já tam totiž vidím jen sebe, tak jestli tam nemám nějakou zradu ještě
Tak kalendář jde trojka jen německy 😀 😀 😀
http://www.farbenmix.de/advent/3/3.htm
@michamicha Hele, já možná udělám něco jinýho než sovu, tak uvidí. Ale hodily by se mi 0,6 cm a od každé barvy kousíček - tak třeba 25 - 50 cm 😀 Ale to možná půjde i nechat ustřihniout v té galanterce, zeptám se v pondělí 😀
@caramilla http://www.farbenmix.de/advent/3/3-en.htm já na to koukám anglicky 😉 😀 myslím, že když to nejde..tak je to potřeba zaktualizovat (podle mě to nejde zvědavcům..co zkoušej jestli to tam UŽ je 😀 😀 😀 😀 - mě to taky nešlo 😎 )
@alinn teď už mi to taky jde, ale ráno jsem to aktualizovala jak blbec a fakt mi to nešlo otevřít - né kvůli zvědavosti, ale proto, že tu holky psaly, že jim to nejde otevřít. Já jsem to viděla už včera v 10 německy 😀
Tak další softshellky na zakázku, ještě mě čeká jedna pro Jasmí, vymyslela jsem specialitu, co budu šít asi měsíc 😀 A pak se softem snad na nějakou dobu končím, už mě to moc neba 😠
Moraviatex:
Slevová akce -25% na všechnu potištěnou metráž
Akce platí od 2.12. do 10.12. 2011 pro objednávky uskutečněné přes e-shop.
!! Pro uplatnění slevového poukazu je nezbytně NUTNÉ v objednávce vyplnit kód: POTISK
😀 😀 😀 😀 😀
car, spíš kdy pojedeme od babičky, nechávám si to poslat tam...tenhle víkend jsem v praze, a příští víkend už by to tam mělo bejt a to tam jedem, takže příští neděli večer budu vyhazovat :D (by mě zajímalo, co si myslí ti, co nevědí, o co jde:DDD)
@mehlo Manža je taky po týdnu doma a navalila jsem na něj Jasmínku . že se jí stýská (což je pravda🙂, tak doufám, že je vyexpeduju ven a půjdu zkoušet potahovat knoflíky na svůj kabátek (všechny mi odpadaly ☹ )
@ngvadi 😀 😀 😀 No, právě proto jsem to napsala sem, aby byla sranda 😀 😀 😀 Hele, ale přesnej čas vyhazování radši nebudeme psát sem, páč by tam pak bylo narváno 😀 😀 😀
Mám teda akorát problém, že možná nebudeme doma, adventní nedelě děláme rodinné seance u adventního věnce, tak to se pak konkrétně domluvíme, snad to nějak vymyslíme 😉
@sinala @mehlo Díky, ta kombinézka je taková jednoduchá, ale šila jsem ji snad dýl než ty složitý. Ty paspulky jsou strašný. A navíc jsem blbě ustřihla krátkou kapucku, tak jsem to pak nastavovala - což vypadá hezky 😀 Ale nešlo to prošít na stroji, tak jsem včera u Vyprávěj hodinu prošívala těch 10 cm na kapuce přes ty paspulky - celý vyprávěj jsem to šila!!!! 😝
Už paspulky nechci ani vidět, chtělo by to nějaký měkčí - němáte někdo tip?

No tak teda budu doufat, že jsem si to všechno stihla zkontrolovat... náramek jsem fakt nechtěla... 😝