Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal A tak to by mělo být napsáno na krabici ne, co to obsahuje za prvky ten babylove?
To by asi mělo být podle reálu...
@lenasss Jo, to nevím, my jsme začali až v 6m. Ale myslím, že to je snad stejný jako všechny ostaní sunary atp.
My teď dáváme ten bílo-modrej sunar. Lépe se rozpouští ve vodě než ten babylove, ten se musí pořádně zamíchat. A v makru ruší prodej tohohle sunaru, takže ho tam měli za zlomkově zlomkovou cenu, tak jsem nakoupila zásobu. Teď kvůli průjmům, co měla Jasmí, jsem na chvíli mléko od kravičky z vesnice vysadila, kdyby náhodou to způsobovalo to mléko. Teď se k němu vrátíme, tak trnu, aby to bylo OK a aby neměla alergii. Ale když může jogurty a sunar v pohodě? ...
Jediné UM, co jsem kdy měla, bylo právě Babylove, dávali jsme děckám cca od třičtvrtě roka večer místo kojení a když jsem byla mimo domov nebo tak, prostě když nešlo kojit. A pak ještě cca do roka a něco, než jsem nasadila normální mlíko. Děckám vždycky chutnalo a neměli z něj žádné problémy, hezky mlíčně voní. Ale fakt nemám srovnání z jinýma značkama, to mě ani nenapadlo koupit, jsem proti určitým výrobcům silně zaujatá 😀
ahojte dievčatá, nemáte niektorá náhodou na predaj encyklopédiu šitia?, chcem sa naučiť šiť ale vôbec neviem ako na to a tú knihu nikde nemajú - vypredaná, tak keby náhodou dajte vedieť 🙂 , ďakujem a želám pekný deň
@mooncaa Podle mě nevadí... KM není dobré pro mimina, u nichž tvoří převážnou část potravy, protože tam už se ten přebytek bílkovin a sodíku nasbírá (UM to má upravené na nižší hodnoty), ale když má mlíko řekněme 2x denně a zbytek masozel, ovoce..., tak se v tom těch pár gramů bílkoviny navíc z mlíka ani nepozná, taky děcku to maso nevážíš přesně na gramy, že... KM by teda mělo být plnotučné.
@ucitelka70 ahoj, no ja sem celkom casto chodim, ale len pocitat, nie som moc kecaci typ 🙂 usila som zatial malej bundicku a flisove satocky na doma ked sa vala po zemi, nech jej neni zima. no nemam to ani pofotene. a ty?
@ovecka111 @membri tak jsem asi slepá, nebo nevím, stáhla jsem taky 01/2011 a mám tam 16 stran pouze střihová příloha, vy tam máte ještě něco?
@caramilla jojo rýmička je pěkná sviňa 🙂. A Jasmínku vstávající ti teda nezávidím, když do dvou šiješ, tak musíš být totálně k.o. Já jsem aspoň zvyklá 🙂
@animal já jsem koupila Babylove jednou a už nechci, dvakrát (a to jsem se dopracovala jen k polovině balení) se mi stalo, že se nerozpustilo úplně, ale zhrudkovalo a ucpalo pak savičku a já se divila, proč se dítě vzteká s plnou flaškou. Testy nemám, ale slyšela jsem, že Hami je kvalitní a je o trochu levnější. J. ho už měla a bez problémů. teď máme ten sunar nutra defense, jak píše caramilla a spokojenost. J. ale pije mlíko jen jednou dvakrát v noci, takže spotřeba minimální.

no vidis.. to jsem blbe pochopila 😢 .. ty chces testy 🙂 ale na ne se ti poptam..